Zijn je gegevens nog juist? En Herman nodigt je uit….


Vandaag in een vreemd lege zaal. Geen bal aan. Dus toen maar de schoonmaak, het werk van een slecht uitgevoerde bardienst doen, kieren repareren in de vloer, tuinwerk, bederfelijke waar uit de koelkast, ed. Zes mensen vanochtend op afstand van elkaar aan het werk. Dank ook aan wie de zaal al had schoongemaakt na zondag. Morgen bierleidingen schoon, koeling uit,…etc.  Kortom, dank aan iedereen die zorg draagt voor onze club.
Tja, en hoe graag horen we weer het geluid van de balletjes. En heel belangrijk: hoe gaat het met iedereen?
Overigens, dat er wel geluid mogelijk is, vlak bij, heeft Herman ontdekt. Om onderling contact te kunnen houden, heeft hij het ook gemakkelijker gemaakt om op de site reacties te plaatsen. Zie zijn bericht op de site onder dit bericht of klik gewoon HIER.

Eerst nog een vraagje van de ledenadministratie aan iedereen:

De tafeltennisbond, de NTTB, vraagt aan onze ledenadministratie of alle gegevens nog juist zijn. Wat iedereen aan ons heeft doorgegeven, heeft Hossein natuurlijk ook direct en correct verwerkt. Wat we niet weten, is wat je niet hebt doorgegeven. (Met wandelgangen werken we niet; op dit punt.) Ben je verhuisd zonder het door te geven? Of is je e-mail gewijzigd? Je telefoon?
Mochten er wijzigingen zijn in je gegevens geef die dan ajb door aan Hossein via DIT mail-adres.
Nee, mevrouw, uw geboortedatum gaan we niet aanpassen…
Bedankt namens bestuur, Leen

3 gedachten over “Zijn je gegevens nog juist? En Herman nodigt je uit….

  1. Heb gisteren met Boke de zaal geswifferd en alle kleefplekken weggehaald. Als beloning mochten we ons van Henk uitleven met de tap. Een aangebroken vat blijft immers niet lang goed.

  2. Dank je voor je aanbod, Nathalie. Als je van tuinwerk houdt of opruimen of schoonmaken ed., dan is er veel te doen. De tuinpoortje heeft zichzelf opgeheven, bij gebrek aan tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.