Zaterdag 8 december. Je komt, hè. Ook: Huldiging der kampioenen!

Zaterdag aanstaande rond 11.00 uur is de zaal open. Om ongeveer 12.00 uur beginnen we met het eindejaarstoernooi. De organisatie daarvan is in handen van Hein Kraanen, een van onze kampioenen

Globaal is de opzet van het toernooi: Hein stelt teams samen van (bv) 5 spelers met spelers van verschillend spelniveau. Een team speelt tegen een ander team, waarbij nr. 1 van team A speelt tegen nummer 1 van team B (gelijke sterkte). Je begrijpt het al. Nummer 2 van team A speelt tegen nummer 2 van team B. Het team met de meeste punten is winnaar. En dan komt de volgende ronde. Winnaars tegen elkaar, verliezers tegen elkaar,….

Geheel nieuwe opzet. We zijn er in alle vertrouwen nieuwsgierig naar.   O ja: we spelen voor de leuk. Deze keer zijn er geen prijzen te winnen. De eer en de leuk dus.
De bekers voor de kampioenen van deze competitie zijn vrijdag gereed. Dus zaterdag: Uitreiking. Zorg dat je team er is, aanvoerder.

We streven er naar om zaterdag rond de klok van 6 klaar te zijn met het toernooi om dan nog gezellig met elkaar het seizoen af te sluiten in het besef, dat we 80 jaar bestaan als club.
Er is dan soep, een visschotel, hapjes van Martijn, ..(etc….??????).  Op mijn verzoek in mijn vorige bericht om voor wat eten te zorgen, heeft niemand gereageerd. SNIK. Kan nog, hoor.
HANS, onze ervaren DJ, ZORGT VOOR MUZIEK Dus reserveer ook een stuk van de avond.

Groetjes,
Leen

2 gedachten over “Zaterdag 8 december. Je komt, hè. Ook: Huldiging der kampioenen!

  1. Heel veel plezier allemaal!!!
    Helaas heb ik een fors hamstringprobleem. Wo. as naar een specialist. Even niet tafeltennissen. Groet,Ab van Zanten.

Gesloten voor reacties.