Wil je komen spelen? Sla dit bericht dan op in je geheugen!

Beste Allemaal,
Voor ik over het boeken informatie geef, nogmaals met veel nadruk: Blijf thuis bij twijfel over je gezondheid. Ook een rokershoestje kan verward worden met een coronakuchje.
Houd alsjeblieft de gevraagde afstand van anderhalve meter. De pandemie is nog niet voorbij!!!!!!
We zijn een vereniging. Dus zet je vereend in:  Was je koffiekopje even zelf af. Maak je tafel schoon. Desinfecteer je handen. Gooi de schoonmaakdoekjes van het toilet in de prullenbak. Van die dingen dus.
Kortom, wees een meewerkend lid en beperk je niet tot lekker tafeltennissen, je laten bedienen aan de bar om met een brede zwaai en groet het pand te verlaten.  ZET JE IN VOOR JE CLUB.  Besef hoeveel mensen nu bezig zijn om alles goed te laten verlopen, het gebouw in goede staat te houden,…
In verband met het onderzoek naar de slechte staat van de wanden van de herendouche is douchen daar tot september niet toegestaan. 

DAN NU HET BOEKEN.
We meldden al eerder dat de app Pingpongbaas -PPB- (nog) niet bruikbaar was om de mogelijkheid te openen om als lid zelf te kunnen gaan boeken. We vinden hem nog steeds niet bruikbaar voor ons.
Voor de nieuwsgierigen: om als beheerder de agenda van PPB in te richten moeten we de dag op een heel of half uur laten beginnen. Je kunt spelers laten intekenen met 30, 60 0f 90 minuten. De keuzes die we daarin maken, gelden dan voor die hele dag. Echter, we hebben op een zelfde dag de noodzaak tot verschillende beginmoment en verschillende tijdsduren: die verschillen van 60 tot 120 minuten. Het instellen van PPB op 30 minuten betekent, dat je dan inderdaad alle tijdsduren kunt invoeren. Lijkt een oplossing. Het betekent echter dat iemand 2X (een uur), 3X (anderhalf uur) of 4X (twee uur) moet boeken voor een bepaald speelmoment. Je moet dan elke half uur apart boeken, steeds opnieuw vanaf het begin. Meerdere boekingen maken in één keer kan niet. Kortom, nog steeds te onpraktisch voor onze situatie.

HOE DAN WEL:
De Zaalagenda-beheerders, Herman, Marcel en ondergetekende, hebben het volgende afgesproken:

Voor trainingen kun je je individueel opgeven. Ook voor vrij spelen op de avond en als je overdag in je eentje service gaat oefenen.

Vrij spelen overdag betekent dat je opgeeft met wie je gaat spelen en hoe lang.

Iedereen die gaat boeken, moet EERST IN DE ZAALAGENDA GEKEKEN hebben of het gewenste speelmoment nog beschikbaar is.

BIJ WIE MOET JE BOEKEN?   EN HOE?

Maandagavond, training en vrij spelen via een mailtje naar Herman

Team 1 tot en met team 10 boeken via Marcel: whatsapp 06 250 56 260 of via mail

Team 11 en lager (hoger nummer dus) boeken bij Leen: whatsapp 0649982473 (voorkeur) of via een mailtje.

Bovenstaande boekingsmogelijkheden staan boven de zaalagenda met directe links naar de mailadressen.

Ten slotte nog: het boeken heeft als functie, dat er niet te veel mensen tegelijk zijn. Het allerbelangrijkste is, dat we verplicht zijn te REGISTREREN. Dus ook als je geweest bent en niet hebt gespeeld, dienen we dat te weten.

NIEUW: Zowel door US, als door Tempo-Team waren de zaterdagen matig gebruikt. Daarom gaan we het volgende uitproberen: Alle zaterdagen zijn de hele dag beschikbaar voor US en voor Tempo-Team. Het geeft extra speelruimte voor beide clubs en bovendien ook de mogelijkheid om onderling te trainen.

Alles is er op gericht, dat we voldoen aan jullie wensen om lekker en vaak te kunnen spelen en aan de verplichting om dat Covid-19-proof te doen. De situatie vraagt nog steeds om zorgvuldig gedrag.

Wees voorzichtig, zorg voor elkaar en geniet,

Mede namens Herman en MarcelN.,
Leen