Welkom!

INFO OVER HET LIDMAATSCHAP, CONTRIBUTIE EN OPZEGGEN VIND JE HIER
ONZE PRIVACY VOORWAARDEN VIND JE HIER

Tempo-Team is de grootste tafeltennisvereniging van Amsterdam en omgeving. Een club met een zeer lange en rijke historie, nog steeds recordkampioen van Nederland.

Uit die glorietijd stamt nog de naam van het gelijknamige uitzendbureau dat destijds als sponsor de vereniging ondersteunde. Tegenwoordig richt Tempo-Team zich voornamelijk op de volle breedte van de tafeltennissport tot op het hoogste niveau.

Tempo-Team biedt op dit moment aan ongeveer 280 leden veel tafeltennisplezier. De jeugdafdeling begeleidt met trainers uit eigen gelederen de jongsten (vanaf ca. 8 jaar) en maakt ze vertrouwd met alle facetten van het moderne tafeltennis en leidt ze op tot het hoogst mogelijke (landelijke) niveau.

De seniorenafdeling (vanaf 18 jaar) herbergt een kleurrijke schakering van meer en minder gedreven sporters in alle leeftijdscategorieën.

Naast het wedstrijdelement van de competitiespelers, vertegenwoordigd in alle regionale klassen, is er een omvangrijk aantal recreatieve spelers en gelouterde veteranen, die uitsluitend voor hun genoegen eens per week een balletje slaan. Daarnaast biedt Tempo-Team onderdak aan projecten lichamelijke opvoeding van het geassocieerde Sint Nicolaas Lyceum en scholierensport in samenwerking met scholen in de omgeving.
Een ervaren organisatie begeleidt bij Tempo-Team dagelijks de gang van zaken.

Tempo-Team in het Nieuws  – Tempo-Team op Facebook en op Twitter