Wedstrijden, zaal zondag, ongepaste short

Beste Tempo-Teamers,

Hoewel ook makkelijk vindbaar op de site: Vanavond spelen er 10 teams van ons. Vijf thuis, vijf uit. En morgen in de ochtend 3 jeugdteams thuis en in de middag vier senioren. Dat het er geen vijf zijn, komt doordat ons team 3 op zondagmiddag vanaf 13.00 uur thuis speelt. Dus tijdens deze wedstrijd minder ruimte voor vrij spelen.

De trouwe zaalagendalezers hadden dat al ontdekt.

De training van de recreanten is op de maandagavond dermate vol, dat het bestuur in goed overleg met Marleen besloten heeft om geen nieuwe leden tot die training toe te laten totdat er weer ruimte is.

Nieuwe leden worden wel aangenomen, maar met de afspraak, dat ze alleen op de tijden voor vrij spelen kunnen komen spelen.

En wat de short betreft: voor de landelijke teams stond er in de barruimte een doos met paskleding. Bij het weer terugsturen naar TTsport bleek een XLshort te ontbreken. Als JIJ die in je bezit hebt, is het natuurlijk heel gepast om die bij mij in te leveren.

Enne, wat vind je van het professionele tafelvoetbalspel, dat door Douglas aan de club geschonken is? Top van je, Douglas.

Slagvaardige groeten,

Leen

 

4 gedachten over “Wedstrijden, zaal zondag, ongepaste short

  1. Geachte medewerkers. Ik zal me graag willen inschrijven bij jullie tafeltennisverneging alleen weet niet hoe ik dat moet doen, kunt u het uitleggen?

  2. De recreanten kunnen ook naar de maandagmorgen verwezen worden, dan hebben we nog royaal plaats en wordt de leegloop aldaar wellicht een halt toegeroepen.

  3. Dankjewel Marcel . Kunnen de recreanten net aanwezig zijn op maandagmorgen , zonder van tevoren aanmelden ? Als dat het geval is, hoe laat vindt de sessie plaats alstublieft en de potentieel kosten ? Bedankt voor de informatie .

Gesloten voor reacties.