We gaan weer open

Hoppaaa, super goed nieuws!! mailde Marleen me na de persconferentie meteen. We zijn het natuurlijk vast wel helemaal met haar eens, want vanaf morgen mogen we weer binnen sporten. We mogen de hele dag open zijn.

Dit is voor ons natuurlijk top nieuws aangezien we allemaal stonden te popelen om weer te kunnen beginnen.
Wat de trainingen betreft: Ook de trainingen mogen weer van start, aangezien er geen verplicht sluitings tijdstip is. We hebben de trainers vanavond geappt om te vragen of ze komende week meteen kunnen beginnen. De twee maandaggroepen van Marleen/Joël gaan in ieder geval van start. In de zaalagenda gaan we doorgeven of Bettine en Maurice komende week kunnen beginnen.

Nieuw in dit nieuwe jaar is, dat de landelijke jeugd kan meedoen met de training van Maurice en een keer per 14 dagen op zondagochtend van hem training krijgt. Daardoor vervalt de training van de landelijke jeugd op de vrijdagavond. Die trainingstijd stelt het bestuur nu beschikbaar voor de recreanten en de 6e en 5e klassers. Vrijdag 21 jan. is het nog vrij spelen  voor degenen, die op de vrijdag mogen, kunnen en willen gaan trainen. Marleen en Joël regelen het verder.

Verder van GROOT belang:
Het coronatoegangsbewijs blijft verplicht bij binnensport vanaf 18 jaar.

Wanneer je niet aan het sporten bent, draag dan een mondkapje.
Tot op heden blijft de bar heel erg helaas nog gesloten. Mogelijkheden van take away onderzoeken we.

Heel graag tot heel snel!
Het Bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *