Was je er zaterdag? Oliebollen Toernooi, appels plukken, einde sponsoring.

Zaterdag hebben een aantal van jullie genoten van alle topwedstrijden. Een van jullie had een Action tas bij zich. Daarin is door een medespeler per ongeluk de licence card van Mark Smith  gedaan. In de veronderstelling dat de tas van Mark was. Als die tas van jou was. Duik er in en meld de vondst van de kaart aan Mark.    marksmithtabletennis@gmail.com
Heel veel dank alvast.

Oliebollentoernooi  op zaterdag 14 december


-Voor alle Tempo-Teamleden
-Inschrijven voor 9 december
– Neem een ingepakt cadeau mee van max. € 5.-

Inschrijven kan alleen op het Inschrijfformulier dat in de barruimte hangt.

De Evenementencommissie rekent op een hoge opkomst en een super gezellige dag.


“One apple a day keeps the doctor away.”
Een vriend van Herman woont in de Betuwe naast een appelboomgaard. Daar komen de appels vandaan die we in vorige jaren en ook nu weer in onze  barruimte kunnen vinden. Als er voldoende mensen zijn die nog meer van deze heerlijke appels willen plukken dan kan Herman dat proberen te regelen bij de appelboer. Het is NU de tijd om te rapen en te plukken.
PLUK DE DAG. meld je meteen aan bij Herman of bij Leen.

Twee jaar lang was TTsport onze gewaardeerde sponsor. Tot onze wederzijdse spijt hebben we per heden afscheid genomen wat sponsoring betreft. De omzet vanuit onze vereniging en Stichting waren, ondanks de kortingen, te laag voor TTsport om hun sponsoring zakelijk verantwoord voort te zetten. Als bestuur vinden we het begrijpelijk, dat onze leden prijsbewust zijn en daardoor vooral online materialen kopen. Het is moeilijk concurreren voor de fysieke winkels en dat geldt niet alleen voor de tafeltenniswereld.
Je begrijpt, dat de kortingen die we als leden van Tempo-Team tot nu toe kregen, vervallen.
We zijn TTsport dankbaar voor de sponsoring in de afgelopen twee jaar en hebben daarnaast de samenwerking op persoonlijk vlak ook altijd, hoog gewaardeerd.

Namens Het bestuur en De evenementencommissie,

Leen