Vorige week zondag

Vond het Jos Zuijderwijkdubbeltoernooi weer plaats. Zoals altijd was het een dubbeltoernooi, waarbij deze keer de koppels waren ingedeeld op sterkte: A, B, C poule. Maar liefst meer dan 20 koppels deden mee. Dus, we hadden een volle zaal.

In de A-poule was het duo Marleen en Gianluca de grote winnaar. Vooral voor Gianluca was deze overwinning extra bijzonder, aangezien hij binnenkort naar Denemarken verhuist en daardoor dus onze club verlaat.. In de B-poule gingen Leen En Florian er met de eerste prijs vandoor, terwijl Unut en Horsch -nieuwe sterren aan ons firmament-  de overwinning in de C-poule wisten te behalen.

Als afsluiting van het toernooi vond weer de traditionele rondje-om-de-tafel plaats; wat best een uitdaging was met zoveel mensen.. Ook deze keer mocht er niet gesmasht worden en ook deze keer hield niet iedereen zich aan die regel. Na ongeveer 45 minuten kwamen Jari en Sander in de finale terecht.. Tja, Sander die de leiding had van Het rondje wist “zijn” spelletje nog te winnen ook.

De organisatie van het toernooi lag in handen van Marleen en Nathalie, die er wederom voor zorgden, dat alles vlekkeloos verliep. Leen kocht een hoop originele prijzen (in de sfeer van Jos) en Jessica bemensde de hele dag met een glimlach de bar. Zonder de hulp van de vrijwilligers was het toernooi niet zo’n succes geweest en daarom verdienen ze ook zeker een bedankje.

Kortom, het JosZuijderwijkdubbeltroernooi was wederom een groot succes. Het was erg gezellig en deelnemers en vrijwilligers hebben zich allemaal van hun beste kant laten zien.

Tot volgend jaar, namens de Evenementencommisie, Arnout van den Top.

En dan hebben we de foto’s nog.

2 gedachten over “Vorige week zondag

Gesloten voor reacties.