Vervoersvraag, laatste nieuws obligaties en een schone zaak

Aanstaande zaterdag speelt ons 2e jeugdteam tegen ZTTC in Zaandam. De wedstrijd begint om 10.30 uur. We zoeken heel dringend iemand die kan brengen, begeleiden en dus succesvol weer thuis (=Tempo-Team) kan brengen. Tafeltennisser met auto en met coachkwaliteiten is het maximum. Met brengen en halen zijn we al heeeeel blij.
Als je kan, zet dat dan ajb in je reactie hop dit bericht. Met je telefoonnummer. Marcel Nabarro, onze jeugdsecretaris neemt dan contact met je op.

We hadden het niet durven dromen. De laatste obligaties zijn dankzij enkele royale aanschaffen nu allemaal verkocht: 400 obligaties. Een ton. Nogmaals dank, dank, dank.

Er zijn nog meer manieren om je in te zetten voor onze club. Het schoonhouden van ons paleis vraagt veel meer werk dan ons oud onderkomen. Alleen al de vele ramen, René kan dat niet alleen af. Dus wie komt ons schoonmaakteam versterken. Twee ouders van jeugdleden hebben zich al spontaan gemeld. Frits wilde ook wel af en toe met de zwabber rond, zei hij.
Dus wie kan, wanneer en hoeveel tijd. Besef dat alle uurtjes helpen. Vol vertrouwen in afwachting van deze schone zaak.
In je reactie je beschikbaarheid. Bij privacybehoefte (sorry, Frits) mailen naar leen@leenspeelman.nl.

En er wordt hard gewerkt aan het verder voltooien van ons gebouw.
O ja, 13 mei vanaf 15.00 uur officiële opening (je gaat meer horen van de commissie), 20 mei Amsterdamse jeugdkampioenschappen bij ons en 27 mei clubkampioenschappen.

Zonnige groet,
Leen

3 gedachten over “Vervoersvraag, laatste nieuws obligaties en een schone zaak

  1. Mits ik kan 🙂 Dinsdagavond om 19:00u, Woensdag middag om 16:30 en verder af en toe op zaterdag misschien, wil ik wel even met een zwabber rond gaan, Leen

Gesloten voor reacties.