Verslag intern jeugdtoernooi 17 oktober 2020 – door Vincent Suiker

De competitie is sinds kort helaas stilgezet. Hierdoor speelt iedereen minder wedstrijden, maar gelukkig mogen we nog wel onderling tegen elkaar spelen. Douglas Janssen (de vader van Mark) organiseerde op zaterdag een toernooi waarin de eerste 3 jeugdteams het tegen elkaar mochten opnemen. Er waren twee poules van 5 spelers. De nummers 1 en 2 van elke poule gingen door naar de winnaarsronde. De nummers 3/4/5 speelden ook nog tegen elkaar na de poulefase, zo speelde iedereen ongeveer even veel.

Anuar en Mark werden 1e en 2e in groep A. Joël en ik gingen door in poule B. In de eerste halve finale speelde ik tegen mijn teamgenoot Anuar. We spelen vaker tegen elkaar op toernooien en het gaat altijd erg gelijk op. Ik kwam 1-0 voor in games, maar dat was helaas niet genoeg: Anuar won 1-3. In de andere halve finale speelde Mark tegen Joël. Mark speelde heel sterk en kwam 2-0 voor tegen de nummer
1 geplaatste Joël. Joël vocht hard terug en liet Mark niet meer aanvallen: 2-3 voor Joël.

Vóór de finale tussen Anuar en Joël werd er nog een wedstrijd gespeeld voor de derde plek. Mark speelde tegen mij en het werd zeer spannend. Mark sloeg alles raak en kwam zo op een verdiende 2-0 voorsprong. Ik gaf alles om de wedstrijd om te draaien en dat lukte ook, het werd 2-2. Toen steeg de spanning want het was de beslissende game. Het ging erg gelijk op maar uiteindelijk pakte Mark hem toch 16-14, 3-2 voor Mark.

De finale was tussen Anuar en Joël. Joël gaf Anuar geen kans en spinde elke bal. Na 3 games was het afgelopen en was Joël de verdiende winnaar van het toernooi.

Tenslotte wil ik nog wat mensen bedanken:

– Douglas Janssen voor het organiseren van het toernooi, het regelen van de drankjes en voor het rekening houden met de         coronamaatregelen.
– Marcel Nabarro voor het eten na het toernooi.
– De club voor het sponsoren van de prijs (t-shirt)

Vincent, dank je voor je levendige verslag. Jullie zijn flink aan elkaar gewaagd.

Namens het bestuur,

Leen

4 gedachten over “Verslag intern jeugdtoernooi 17 oktober 2020 – door Vincent Suiker

  1. Was gisterochtend even aan het trainen en daarna vanaf de halve finales de wedstrijden bekeken. Allemaal spannende en met veel strijd uitgevoerde wedstrijden , met plezier zitten te kijken. Voor herhaling vatbaar lijkt me. TT groet, Jan Snepvangers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.