Verloren en ongewenst gebruik bar.

Een tweede berichtje. Ilse heeft gisteravond een mooie oorbel verloren (in de zaal?). Het is een hangertje, roze in zilveren setting. Ze is heel blij, als de oorbel gevonden wordt en bij haar terugkomt.

Het bestuur heeft met grote teleurstelling geconstateerd, dat er op Koningsdag in de avond in de barruimte een afterparty is geweest. Het bestuur vraagt de bezoekers (waarbij iig een bezitter van een voordeursleutel) om zich te melden en het nodige te regelen.

Namens het bestuur,

Leen

11 gedachten over “Verloren en ongewenst gebruik bar.

 1. Sorry hoor maar weer gebeurt dit met mensen die dus een sleutel hebben van de bar. Ik vind dat hier onmiddellijk sancties moeten genomen worden.onwenselijk dit.

 2. Dit vind ik aso gedrag en respectloos sleutel afpakken waar blijft de opvoeding mensen?

 3. Schandalig gedrag. Het zou verstandig zijn dat degene die hier verantwoordelijk voor zijn zich melden, voordat de waarheid boven water komt en de consequenties niet te overzien zijn.

 4. En wij maar contributie verhoging betalen omdat er tekorten zijn
  Bestuur ga nu eindelijk eens optreden

  1. Nog even een aanvulling op mijn reactie hierboven.
   Wat erg dat er zo misbruik wordt gemaakt van de bar/club.
   Dit doe je toch niet!

 5. Word het eens niet tijd dat deze mensen geroyeerd wórden en leven we 1984 dat we veiligheids camera’s moeten gaan ophangen.
  Deze dieven zijn een sleutel van de hal niet waard.
  Ik wens het bestuur alle wijsheid en succes toe als de daders bekend zijn.

  Misschien moet ik maar eens minder komen dan heb ook geen rekening meer per keer van minimaal 15 tot 25 euro als anderen zo gemakkelijk gratis kunnen drinken.
  Schande.

 6. Ik begrijp niet goed dat zoiets weer gebeurd is. Ik dacht dat dergelijke voorvallen tot het verleden behoorden.
  We zijn een club met zijn allen!
  Ik vertrouw erop dat het bestuur hier de komende tijd verstandig en proportioneel op weet te reageren.

 7. erg vervelende stiekeme gebeurtenis
  ik hoop (en ga er vooralsnog vanuit) dat er dankzij sociale controle geen economisch delict heeft plaatsgevonden en betaalbewijzen voorhanden zijn .

 8. Was dit met oud en nieuw niet ook al het geval? Dit kan toch niet ongestraft zo blijven doorgaan? Er zit veel verschil tussen de meeste leden die netjes hun verplichtingen nakomen en een aantal leden die er een potje van maken en misbruik maken van hun lidmaatschap. Naar mijn idee moet hier strenger tegen worden opgetreden: duidelijke regels, bij overtreding zou dit moeten leiden tot royement.

Gesloten voor reacties.