Veilingtest

concepttekst

Onze vereniging en uiteraard ook onze leden maken een bizarre tijd mee. Alles wat een jaar geleden nog normaal was lijkt nu mijlen ver weg. Om nog een beetje leven in de brouwerij te brengen proberen we van alles om onze club financieel op pijl te houden. Naast de verkoop van onze bar-voorraad willen we proberen om via het inzamelen en verkopen van gebruikte spullen wat extra geld binnen te krijgen. Goed voor de club en goed voor de kringloop!
Onderstaande aangeboden artikelen worden via een veilingssysteem bij opbod verkocht, waarbij 20% van de verkoopprijs ten goede komt aan onze vereniging. Bij een opbrengst van € 10 en minder vinden we het redelijk om de opbrengst in z’n geheel aan de club te laten. Hopelijk vinden jullie dat ook.

Heb je nog iets liggen waar je eigenlijk best vanaf wil terwijl anderen het nog prima kunnen gebruiken? Doe dan mee met onze TT-veiling! Maak een duidelijke foto en een korte omschrijving van je artikel en stuur dat door naar DIT MAILADRES.

KOOP JE SPULLEN VIA SPONSORKLIKS EN VERKOOP JE SPULLEN VIA TEMPOTEAMKLIKS!

BIJ BIEDING GRAAG VOORNAAM EN ACHTERNAAM INVULLEN.
naar overzicht