Tempo-Team Veiling

Onderstaande aangeboden artikelen worden via een veilingsysteem bij opbod verkocht, waarbij er door de verkoper gekozen kan worden uit vier percentages van het verkoopbedrag welke hij aan de club wil schenken (20%-50%-75% of 100%). De verkoper brengt zijn product(en) in via het Veiling Inbreng Formulier (link hieronder). Bij een opbrengst van € 11 en minder vinden we het redelijk om de opbrengst in z’n geheel aan de club te laten.
Als je een veiling wint regel je onderling de aflevering en de betaling. De verkoper krijgt van ons een verzoek (Tikkie!) voor het betalen van het afgesproken bedrag/percentage voor de club.

Heb je nog iets liggen waar je eigenlijk best vanaf wilt, terwijl anderen het misschien nog prima kunnen gebruiken?
Zet je spullen op de TT-veiling met het Veiling Inbreng Formulier via DEZE link!

Stuur de veiling door naar familie en vrienden!

Toch nog info nodig: vraag het Herman of Leen

BIJ BIEDING GRAAG VOOR- EN ACHTERNAAM INVULLEN.
LET OP! EEN VEILINGOPBRENGST VAN €11 OF LAGER KOMT IN ZIJN GEHEEL TEN GOEDE AAN ONZE CLUB!
Klik op een foto voor een vergroting

Trainingsoutfit
Eindigt over: 4 dagen 2 uren 20 minuten 16 seconden
Minimumverkoopprijs is gehaald.

( 67.00 euro of meer bieden)

Richard van der Venne: Wie kent hem niet, de energieke middenvelder van RKC. Vroeger succesvol bij Go Ahead, nu onmisbaar bij RKC. Vanuit het idee Sport voor sport biedt hij zijn trainingsshirt en trainingsshort te koop aan. Desgewenst met handtekening, zodat het een extra waardevol verzamelitem is voor de ware RKC-fan. Mocht je hem beter leren kennen: via de you tubelink kun je hem zien presteren.
Zie ook: YouTube