Tempo-Team Veiling

(het eerste gedeelte wordt het bericht naar de leden, het tweede is de veiling-pagina met daarin de link naar het inbreng formulier)

Onze vereniging en uiteraard jullie individueel als leden maken een bizarre tijd mee. Alles wat een jaar geleden nog normaal was, lijkt nu mijlen ver weg. Lekker vrij spelen, competitiewedstrijden spelen, al dan niet diepgaande gesprekken, samen tv-kijken, dubbelen, samen wat drinken en eten in de bar: het is allemaal ver weg. Het betekent naast dit alles, dat deze sluiting een zware wissel trekt op onze financiële situatie. Dat is geen nieuwtje. We hebben wel een nieuwtje…
Naast de nog steeds doorgaande verkoop van onze barvoorraad, naast de aanbevolen mogelijkheid om via sponsorkliks bij internetwinkels te kopen, zetten we nu een eigen internetveiling op. We willen daarmee weer wat leven in de brouwerij brengen en tegelijkertijd daarmee weer een nieuwe inkomstenbron aanboren. Hoe de internet veiling werkt, zie je op de site uitgelegd. Ons streven is: goed voor de club, goed voor jou als lid (spullen kwijt en rijk), goed voor de kringloop en dus goed voor het milieu!

Kortom: uit je broek gegroeid, batje over, mooi boek uit, schaatsen voorbij, DVD’s gezien, speakers staan alleen maar in de weg, fiets over want een elektrische fiets gekocht, enzovoort…..
Doe mee: verkoop en koop….
Toch nog info nodig: vraag het Herman of Leen

Wil je meteen naar de veiling en het inbreng formulier? HIER
(wordt link naar onderstaand)

Onderstaande aangeboden artikelen worden via een veilingsysteem bij opbod verkocht, waarbij er door de verkoper gekozen kan worden uit vier percentages van het verkoopbedrag dat hij aan de club wil schenken (20%-50%-75% of 100%). De verkoper brengt zijn product(en) in via het Veiling Inbreng Formulier (link hieronder). Bij een opbrengst van € 11 en minder vinden we het redelijk om de opbrengst in z’n geheel aan de club te laten.
Als je een veiling wint regel je onderling de aflevering en de betaling. De verkoper krijgt van ons een verzoek (Tikkie!) voor het betalen van het afgesproken bedrag/percentage voor de club.

Heb je nog iets liggen waar je eigenlijk best vanaf wil, terwijl anderen het misschien nog prima kunnen gebruiken?
Zet het op de TT-veiling met het Veiling Inbreng Formulier via DEZE link.

BIJ BIEDING GRAAG VOORNAAM EN ACHTERNAAM INVULLEN.