TTSport, onze nieuwe sponsor

Beste Tempo-Teamers,
Na een jaar is het duidelijk, dat onze samenwerking met Menereis als sponsor helaas geen win-win-situatie is gaan opleveren. Dit kwam vooral, doordat Menereis tafeltennis minder prioriteit is gaan geven en de sponsoring voor jullie als leden geen voordelen bood.
John Scott is daarom op zoek gegaan naar een nieuwe sponsor. Dankzij zijn positieve contact met Michel de Boer en zijn vrouw Mariska de Boer-de Haas kunnen we nu aan jullie blij melden, dat we vanaf afgelopen vrijdag door hun bedrijf TTSport worden gesponsord. We hebben een overeenkomst gesloten voor de komende vier jaar. In die periode kunnen we onze drie landelijke teams tweemaal up-to-date aankleden. Wie niet alleen af en toe een balletje slaat, maar ook onze landelijke toppers volgt, weet dat Michel in 2011 meedeed aan het WK in Rotterdam. En ook Mariska heeft lang meegespeeld in de top van Nederland. Kortom, ze zijn echte liefhebbers en kenners en van spel en materiaal. Dat maakt hun sponsoring vanzelfsprekend nog extra aantrekkelijk.
Het belang voor iedereen:
Hun bedrijf geeft niet alleen aan onze club korting, maar biedt ook alle leden interessante kortingen op de merken, die ze voert. Je kunt bij John terecht. Hij heeft het overzicht over de diverse merken en kortingen. En die andere merken zijn voor John reden genoeg om een ander houtje en nieuwe rubbers te gaan uitproberen.
Je zult begrijpen, dat we erg blij zijn met de overeenkomst en dat we er alle vertrouwen in hebben, dat er een inspirerende win-win-situatie zal ontstaan. Om met dat laatste een goede start te maken, zullen Mariska en Michel binnen niet al te lange tijd op een zondagmiddag op onze club komen met kleding, schoenen, batjes, rubbers en alles waarvan een tafeltennisser blij wordt. Wil je al wat zien: Via de banner kun je rechtstreeks naar hun website.
Je begrijpt: wacht zo mogelijk nog even met aanschaf of neem contact op met John.
Namens het bestuur,
Leen

2 gedachten over “TTSport, onze nieuwe sponsor

Gesloten voor reacties.