Training volgend jaar; Meerkampen: inschrijving.

TRAINING
We kregen vragen over het na de clubkampioenschappen stoppen van de trainingen: menig speler had nog wel even willen doorgaan met begeleide training. (Nog geluk, dat de clubkampioenschappen zo laat in het seizoen waren.) Een positief signaal, dat de trainingen zeer gewaardeerd worden en die wens om langer door te gaan hebben we als bestuur recent besproken.
Ter info: De training wordt begroot vanuit de contributies en andere inkomsten. Daarin zit geen aparte component training. Afgelopen jaar was op 40 trainingen begroot. Gezien de wens van veel spelers gaat het bestuur voor het komende verenigingsjaar meer trainingen begroten. Dat betekent: alleen geen training op feestdagen en niet tijdens de zomervakantie. Verder het hele jaar door trainingsmogelijkheden, afhankelijk natuurlijk ook van de inzetbaarheid van de trainers.
Leen, namens.

DE MEERKAMPEN:  Wij ontvingen het volgende bericht:

Beste Wedstrijdsecretarissen,
Na een zeer succesvol verlopen meerkampen cyclus afgelopen seizoen is het nu weer tijd voor de B,D,F licenties om hun kunsten te vertonen.
Alle spelers met een B, D, of F licentie kunnen zich vanaf nu weer opgeven voor de nieuwe Senioren Meerkampen cyclus. In principe is het doel om een dames D meerkampen te spelen. Mochten er niet genoeg aanmeldingen zijn dan kunnen ze meedoen bij de heren F. De meerkampen worden gespeeld op de volgende dagen:
1e ronde: 9 oktober
2e ronde: 20 november
3e ronde: 11 december
Spelers kunnen zich opgeven via toernooi.nl  of eventueel via de wedstrijdsecretaris. De inschrijving voor de meerkampen sluit op 25 september.
Zoals altijd zal het toernooi door het land gespeeld worden. Zeker voor de 1e ronde blijft het streven om alle spelers in de regio te laten spelen. Voor de halve finale en de finale is dit uiteraard niet mogelijk en is het mogelijk dat de reistijd iets langer is. De locatie voor de finale is nog niet bekend.
Hopelijk kunnen we het record van vorig jaar weer verbreken en maken we er weer een super toernooi van.
Mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.
Met sportieve groet,
Hilko Appels