Tempo-Team coronamaatregelen

De volgende Coronaregels gelden bij ttv Tempo-Team

Uiteraard de landelijke regels: thuis blijven als…, afstand houden, desinfecteren,…. en verder ook de regionale regels voor Amsterdam.

Voor de Jeugd geldt de richtlijn van het RIVM: een jeugdlid (t/m17 jaar), dat verkouden is, mag gewoon naar school, ed. en dus ook naar de club komen. Trainen, vrij spelen is toegestaan.
Omdat ouderen door jongeren verkouden zouden kunnen worden, vragen we ouders hun kind thuis te houden, als het erg verkouden is. Hoest en proest om het zo te zeggen. Bij twijfel of er sprake van erg is, komt je kind natuurlijk niet naar de club. Dit vooral ook omdat het dan een volwassene kan aansteken met verkoudheid. Die verkouden volwassene moet zich dan laten testen en thuis blijven.
Als er in de directe omgeving van het kind positief is getest, kom het ook dan natuurlijk niet naar de club. Testen van het kind is dan toegestaan bij Corona verschijnselen.

Neem je verantwoordelijkheid door de ander te beschermen.
Desinfecteren handen kan bij binnenkomst.

Het volgende geldt vanaf 4 november 22.00 uur voor voorlopig de komende vier weken.

Geen competitie voor al onze teams: volwassenen en jeugd.. De competitie wordt opgeschoven.

Training en vrij spelen wel mogelijk. We gaan door voor onze leden met 12 mensen op het speelveld. Zes tafels.

Jeugd tot en met 17 jaar mag bij vrij spelen dubbelen en hoeven geen afstand te houden.

Volwassenen mogen niet meer dubbelen.

Bij trainingen en vrij spelen moet je met dezelfde medespeler blijven spelen.

Buiten het speelveld wordt je dringend verzocht een mondkapje te dragen. Zo nodig is er aan de dichte bar een mondkapje te koop voor
€ 0,50.

De kleedkamers en douches zijn gesloten.

De bar blijft gesloten voor de komende weken.

Als je niet speelt, houdt dan 1,5 m. afstand.