Tempo-Team coronamaatregelen

Vanaf 25 september 2021 gelden de volgende, landelijke Coronaregels bij onze club.

Vanaf deze datum veranderden de corona maatregelen, ook voor onze sportkantine.

Dit betekent concreet: iedereen is van harte welkom op de club en het terras, en bij de bar om consumpties af te halen en/of van het toilet gebruik te maken. Iedereen mag spelen in de zaal.

Wil je in de kantine zitten of er een drankje doen, dan MOET je beschikken over een corona-toegangsbewijs: een QR-code in de CoronaCheck app of een vaccinatiebewijs. Op het terras wordt niet gecontroleerd.

Deze voorwaarde is duidelijk zichtbaar gemaakt in het clubgebouw. Indien je niet aan de voorwaarde voldoet, mag je dus geen gebruik maken van het zitgedeelte. Doe je dat toch en er komt een controle vanuit de gemeente, dan is een eventuele boete voor jouw rekening.

Om problemen voor de club te voorkomen, zien we ons genoodzaakt om op willekeurige momenten te controleren of leden en bezoekers zich aan de ons opgelegde regels houden.

Als je niet kan voldoen aan de voorwaarden dan zullen we je verzoeken om de barruimte te verlaten. Op het terras hoef je niet aan de genoemde voorwaarden te voldoen.

In november zal het kabinet / OMT deze maatregel evalueren en hopelijk loslaten. Tot die tijd doet het bestuur een dringend beroep aan alle leden en bezoekers om zich aan de maatregel te houden.

Voor alle duidelijkheid:

Er mag weer vrij worden gespeeld. Ook dubbelen is toegestaan.

Douches en kleedkamer zijn open.

Bar is voor binnen- en buitengebruik onder de hierboven beschreven voorwaarden open tot 24.00 uur.

Dank voor ieders medewerking en sportieve groet,

Bestuur Tempo-Team