Promotie tafeltennis bij de jeugd. Een initiatief. O ja, die coaxkabel….pffffff

Hallo allemaal!
Wij zijn 6 studenten van de HvA en volgen de opleiding Sportmarketing. Wij gaan een tafeltennistoernooi organiseren voor basisschool -leerlingen van groep 7 en 8 om zo geld te verzamelen voor de Krajicek Foundation. Dit is een organisatie die kinderen in achterstandswijken beweging aanbiedt. 50 Kinderen van verschillende basisscholen strijden voor een grote prijs… een tafeltennistafel!
Om zo eerlijk mogelijk te spelen, zijn we nog opzoek naar scheidsrechters. Mensen die de spelregels kennen en die affiniteit hebben met tafeltennis. Daarom zijn wij opzoek naar jou!
Wil je meehelpen met het evenement? Dan kun je je aanmelden op het e-mailadres tafeltennistoernooi@outlook.com.
Wij willen graag de volgende informatie van je weten: Je naam en je telefoonnummer.
Hier volgt nog wat algemene informatie:
Naam: Scholen tafeltennistoernooi Amsterdam
Datum  Woensdag 13 mei
Tijd 13:00 – 18:00 (specifieke tijden komen we op terug)
Locatie Frans Otten Stadion
Hopelijk tot 13 mei!
We bedanken Tempo-Team voor het bieden van deze mogelijkheid!
Met vriendelijke groet,
Britt Huizeling
TOEGIFT:
En nu je toch graag nog even wilde doorlezen om op de hoogte te blijven: de Ziggo-coaxkabel is nog niet aangesloten. Er moet nog een “gestuurde boring” onder de weg door plaatsvinden. We hebben uiteraard aangedrongen op het naar voren halen in de planning van deze boring, waardoor de eindjes aan elkaar geknoopt kunnen worden. Van ons naar het viaduct en van de meterkast aan de noordkant naar datzelfde viaduct.
Realisatie loopt nu vanaf 18 augustus. Dus lopen? Stilstaan benadert het beter. Nog een paar stapjes. Jullie horen.

O ja: zag pas een dankbare muis, want de deur van onze ingang stond naar buiten en dus ook naar binnen ruim open. En met die regen wilde hij/zij graag bij ons schuilen. De dood tegemoet, helaas. Overigens, we hoeven geen bijdrage te leveren aan de opwarming door in deze fase van het jaar de deur open te zetten . Van die dingen dus.

Leen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.