Open “dagen” Spinoza20first. Parkeren. En achter de schermen.

Vorig jaar, tijdens de open dagen van onze buurman Spinoza20first stonden de auto’s van de ouders tot op onze oprit. We konden er niet meer in en we konden er niet meer uit.

Dit jaar zijn de open “dagen” komende woensdag, 29 januari, van 13.00 uur tot 19.30 uur en komende zaterdag 1 februari. Van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Met de school (Co Otte) heb ik afgesproken, dat hij twee pilons neerzet met een afscheidingslint voor onze oprit.

Daardoor is de oprit naar onze parkeerplaats geblokkeerd voor de ouders. Wie van ons wil parkeren moet dus even het lint laten zakken en het daarna achter zich meteen weer aanspannen. Eenvoudig pilonnenwerk dus.  Ja, inderdaad: je mag het ook omhoog doen.

In het vertrouwen, dat de overlast daardoor tot een minimum beperkt blijft.

Om te beseffen, achter de schermen:
Vandaag airfryer uitgepakt, nieuw handdoekenhaakje in de heren-wc op grote hoogte aangebracht, licht achter de glazen gemaakt (alle glazen eruit, kast van de muur af etc.), begin van reparatie kapotte tafel, buiten een paaltje gezet waardoor niet meer in het struweel naast de voorraadruimte geparkeerd kan worden, steun van de kraan in de keuken opnieuw vastgezet, prijslijst aangepast, Ziggo-coaxkabel binnen zien komen, brandalarm gecontroleerd door firma, aanbod nieuw sponsorcontract ontvangen van JohnS. en doorgestuurd naar het bestuur, US doorgegeven dat er open dag is woensdag, gekeken hoe goed er wordt gespeeld door de maandaggroep, nog wat cola-inkoop geregeld, instructie bediening lichtsterkte in de zaal…. Van die dingen. Dit alles met name dankzij Henk en Herman.
(Met alweer bijdragen van Cees en Marcel Frijhoff.)

Leen

5 gedachten over “Open “dagen” Spinoza20first. Parkeren. En achter de schermen.

  1. Goed werk, Leen! Ik stond er vanochtend al bewonderend bij te kijken, maar wil ook best helpen een volgende keer 🙂 Nog een ideetje: er staan tegenwoordig op de maandagochtend meer auto’s op onze parkeerplaats dan afgesproken. Vanochtend een groene wildparkeerder. Wielklem en laten betalen?

  2. oh ja, ook nog vijftien gevonden handdoeken en idem zoveel kledingstukken afgevoerd,
    neem toch je spullen gewoon weer mee naar huis, wij hebben er niks aan.

  3. Misschien moeten we overwegen om een camera te plaatsen met zicht op de parkeerplaats . Daarbij een waarschuwingsbordje “Camera toezicht” op de wand. Ook handig bij schade die wordt toegebracht aan auto’s en paaltjes.

Gesloten voor reacties.