NTTB Sportprotocol/tafeltennis 1 juli

Vandaag is het Algemeen protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF gepubliceerd en hebben wij het aanvullende protocol voor tafeltennis toegevoegd. De aangekondigde versoepelingen van woensdag 24 juni, kunnen nu door de verenigingen in de praktijk worden gebracht. Positief is dat er meer kan en mag dan we hadden verwacht. Op het ‘speelveld’ hoeft de 1,5m niet te worden gehanteerd. Wel adviseren we om liever wat voorzichtiger en terughoudender te zijn, om zo de kans op overdracht van het virus zo veel mogelijk te beperken.

Algemeen Sportprotocol

Aanvulling Tafeltennis

Met betrekking tot de evenementenkalender verwijzen we naar dit eerdere bericht.

Daarnaast is er de mogelijkheid om via een collectieve inkoop extra speelveldomrandingen te bestellen. Om te bestellen kunnen clubs dit formulier invullen.

Speciale aanvullende PingPongbaas webinar i.v.m. nieuw protocol voor de sport

Positief verrast over de versoepelingen vanaf 1 juli, dat waren wij ook vanuit het PingPongbaas platform. Waar de signalen vooral gingen over het verplicht reserveren, gaat het nu over de registratie van sporters en het bewaren van deze data voor een periode van vier weken. Graag willen wij de verenigingen nader informeren over functionaliteiten die wij eerder niet of beperkt hebben belicht, maar nu enorm goed van pas gaan komen. Om die reden organiseren wij, aanvullend op het reeds gehouden webinar van 17 juni, een extra webinar voor verenigingen om deze aanvullende functionaliteiten toe te lichten. Het webinar vindt plaats op dinsdag 30 juni, 19:30 uur. Aanmelden kan hier.