NK-B jeugd Nijmegen

Mooie resultaten NK-B jeugd zaterdag 11 mei in Nijmegen

Tempo-Team was vertegenwoordigd met pupil Mark Janssen, kadetten Joeri Philip en Vincent Suiker en Vince Schilder en Joël Nabarro bij de junioren.
Mark was als 17/20 geplaatst. In de poule wist hij vier van de vijf partijen te winnen en behaalde hiermee de kwartfinale, daar speelde hij tegen Thomas Wijnhout een Landelijk C speler. Helaas kwam hij hier net iets tekort.
Vincent Suiker stond als 8/14 geplaatst en in zijn poule als tweede geplaatst. Hij speelde sterk door al zijn partijen te winnen. In de achtste finale moest hij tegen de lastige Julian Kha van de vereniging Gorkum. Vincent verloor deze wedstrijd.
Joeri Philip stond ook als 8/14 geplaatst.
Hij won vier van de vijf partijen in de poule. In de achtste finale kwam hij Julius van Berkum tegen, een geduchte tegenstander van SVE.
Joeri liet Julius geen kans en won in drie games. Kwartfinale tegen Jimmy Cheung, ook hier was Joeri heer en meester. Halve finale tegen Julian Kha, die al eerder Vincent verslagen had. Helaas verloor Joeri deze wedstrijd.
Vince Schilder, die dit seizoen bij ons 1e team Landelijk A speelde, was als 40/52 geplaatst bij de junioren. Hij won één van de vijf partijen, helaas niet genoeg om door te gaan.
Vince gaat weg bij Tempo-Team, wij wensen hem heel veel succes bij zijn nieuwe club.

Joël Nabarro stond als derde geplaatst bij de junioren, in een veld van 76 spelers.
Hij won in zijn poule alle partijen. Nu moest hij in de achtste finale tegen Jasper Laumen van Westa. Hij won in drie games.
Kwartfinale tegen de altijd sterk spelende Aron Sanders van Hercules. Joël won in vijf games. Halve finale tegen Sem van Gameren van Red Stars. Ook deze won hij in vijf games. Finale tegen Erik Verzijl van SKF.
Erik was net iets beter en won in vier games de Nederlandse titel van de B.
Wij danken John Scott en Joeri Wagenaar voor het coachen van de kids.

NK-A jeugd zondag Nijmegen

Mike van der Hoek, Jayno Abdul, Anuar Behari, Joeri Philip en Joël Nabarro waren van de partij.
Mike van der Hoek zat in een poule van vier. Hij won één partij, wat genoeg was voor een plaats in de kwartfinale. Tegenstander werd Seth Oomen van ttv Amsterdam.
Seth won deze partij.
Jayno Abdul had een poule van drie. Hij won een van de twee partijen. De kwartfinale verloor hij van Bastian Ramakers.
Joeri Philip zat in een poule van vijf, waarin ook het grootste talent van Nederland Gabriëlus Camara zat. Helaas kon Joeri geen partij winnen.
Joël Nabarro won een van zijn vier partijen en wist de poule niet door te komen.
Na een lange dag coachen op zaterdag was John Scott weer vroeg uit de veren om zondag weer te coachen.
Super John, top !!!

Marcel Nabarro

3 gedachten over “NK-B jeugd Nijmegen

  1. Alle jongens fantastisch gespeeld goed jullie best gedaan op moederdag. Mascotte

  2. Fantastisch om je te kunnen meten met de beste jeugdspelers van Nederland. En dan ook nog zo vaak aan het langste eind te trekken.
    Top dat John en Joeri de W. voor de coaching zorgden.

    En weer een mooi ooggetuige verslag, Marcel.

Gesloten voor reacties.