Nieuws over de competitie, oud-nieuws over de barvoorraad en …

Beste Allemaal,
Vandaag ontvingen we van de NTTB het al een tijdje verwachte bericht, dat dit voorjaar geen competitie gespeeld gaat worden. De niet uitgespeelde najaarscompetitie komt daarmee ook te vervallen. Alle hoop en vertrouwen is er, dat we na de zomer in september een geheel nieuwe competitie kunnen gaan starten. De NTTB heeft haar best gedaan, ook samen met andere binnensportbonden, om ruimte te krijgen voor binnensport. Met name ook voor de jeugd is gevraagd om weer binnen te mogen sporten. Het is duidelijk. Tot nu toe wordt dit afgewezen.

Oud-nieuws: we hebben nog een weg te werken barvoorraad. We willen voorkomen, dat ons verlies oploopt, doordat we p termijn weg moeten gaan gooien.  Het gaat nu nog om een beperkte voorraad, doordat er gelukkig een aantal leden is geweest, dat dat gekozen heeft voor de club als winkel. Tuinfeestje met Pasen? Picknick in het park? Lekker zonnige, lange avond? De Leffe bruin, de wijn, de ….. smaken extra lekker, want uit de barvoorraad van je club.
Dit is de op 1 na laatste keer, dat we het durven vragen. Afijn, we doen het voor de club en het lukt ons niet om het allemaal zelf op te eten en te drinken. Anders zou je ons niet horen.
Nog even doordrinken……en de chips ed. liggen ook te wachten op je.

Veel LINKEN hebben we, hè. Sponsorkliks, Barvoorraad, Veiling.

Vanavond om 22.15 uur De droevige kampioen. NPO2. Het tweede deel.

Tot dinsdagavond bij de tafeltennisquiz. Opgeven bij Marleen, zoals je weet.   vissertje2000@hotmail.com

Leen,

Bestuur, EC, Herman en nogmaals MarcelN.

 

2 gedachten over “Nieuws over de competitie, oud-nieuws over de barvoorraad en …

  1. 2 maal heb ik ingeschreven op de barvoorraad . op de bestelbon had ik nog 50 euro extra bijgeteld. Dit om iemand de bestelling te laten bezorgen en ik geen auto meer had. Ook heb ik geen telefoontje gekregen over de verdere gang van zaken van mijn bestelling.

  2. Goed dat je het nu meldt, Nico.
    Wij reageren altijd snel op bestellingen. En met zo’n mooi aanbod gaan we natuurlijk blij en zorgvuldig om. Kortom, waarschijnlijk gaat er iets mis met verzenden. Mocht iemand een zelfde ervaring hebben: app, mail ons. Nici, vandaag gaan we kijken of je bestelling aankomt, als je bestelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *