Nieuw!! De TTA78 Toernooien

Amsterdam ’78 en Tempo-Team organiseren samen een nieuwe toernooicyclus voor de leden. Beide verenigingen hebben een lange geschiedenis. Amsterdam ’78 kent haar oorsprong in 1934 en voor Tempo- Team begon dat 4 jaar later. Zij startten destijds als een personeelsvereniging en een ontspanningsvereniging die sinds de jaren ’70 de huidige naamgevingen voeren – resp. A’dam ’78 en TT. De mix van collegialiteit, vriendschappen, gezonde dosis competitiedrang en spelplezier was en is de basis voor het succes van de verenigingen. Ons gezamenlijke toernooicyclus staat dan ook in het teken van deze mix. De toernooicyclus is voor een deelnemersveld bestaande uit recreanten en spelers uit de klassen 5 en 4.
Op woensdag 10 januari 2024 beginnen wij met een enkeltoernooi. Dit toernooi wordt gehouden bij Amsterdam ’78. Voor dit toernooi worden de koppels op de avond bepaald via lotingen.
Op maandag 22 januari 2024 wordt er een dubbel toernooi gespeeld bij Tempo-Team. Ook voor dit toernooi worden de dubbel-koppels op de avond bepaald via lotingen.
Het nieuwe jaar beginnen met veel pingpongplezier? Meld je aan voor de toernooien. Dit kan via de QR-code op de poster of de weblink in de online nieuwsbrief. De kosten hiervoor zijn € 12,50 per persoon per toernooi – je krijgt hiervoor ook twee consumpties per speelavond. Na de inschrijving ontvang je een tikkie voor deelname aan de toernooien. Leuk dat je meedoet!

Meld je HIER aan voor het enkeltoernooi op woensdag 10 jan. bij Amsterdam’78
Op maandag 22 januari wordt er een dubbeltoernooi gespeeld bij Tempo Team.
Meld je HIER aan voor het dubbeltoernooi op maandag 22 jan. bij Tempo-Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *