Never a dull moment. Aanmelden donderdag gewijzigd.

Daar zijn we weer.

Donderdagavondaanmelding moet toch via mij. Nathalie heeft een Schpholtelefoon, sterk beveiligd dus en die vliegt meteen op slot, als ze onze agenda wil invullen. Afijn, ik ben toch bezig Liefst aanmelden via whatsapp 0649982473

Maandagavond opgeven bij Herman. Zie bericht hieronder over de maandag.

Aanmelden bij mij, Leen:

opgeven training op dinsdag: groep 1 (19.30 uur)

of groep 2: (20.30 uur)
opgeven vrij spelen op zondaggroep 1: 13.00 tot 14.30 uur

groep 2: van 14.45 uur tot 16,15 uur (is morgen VOL)

groep 3: van 16.30 tot 18.00 Uur.

Je kunt in je eentje komen.

Voor alle andere vrijspeelmomenten kun je je ook opgeven bij mij. Voorkom extra werk voor me. Dat ga ik niet volhouden. Dus:

Geef op. DAG, DATUM, VAN HOE LAAT TOT HOE LAAT.

EN MET WIE.

we zijn registratie verplicht. Dus wegblijven moet je melden, langer gebleven: even melden. We bewaren de gegevens in ieder geval vier weken.

ONS EERSTE:
Door het – hopelijk tijdelijk- financieel wegvallen van onze zeer gewaardeerde o.a. BodyworldmanHenk Philip, heeft Mark Smith besloten om onze club als competitiespeler na 7 jaar te verlaten. Hij zou tot december zijn gebleven anders. Een harde, onverwachte klap voor ons eerste. Mark blijft wel recreatielid. Hij gaat met zijn club Pingpong Alkmaar derde divisie spelen. Die kom je daar dus liever niet tegen.

Na veel vijven en zessen hebben we besloten ons eerste team toch te handhaven in de eredivisie.  Een driemansteam, waarvan Yana beperkt inzetbaar is, doordat ze ook in het buitenland speelt.

MAAR HOERA: vanochtend werd ik benaderd met het bericht, dat een Belgische topspeler een club in Nederland zocht, Julien Meurant. (Zie you tube) Binnen een paar uur was alles geregeld en kunnen we zeggen, dat ons eerste versterkt wordt met Julien.  Hij komt er voor uit Brussel!
John en Yana waren al de vertrouwde spelers In ons eerste en daar is Sanne de Hoop in juni, als vaste speelster bijgekomen. Een hele stap voor haar, maar we hebben alle vertrouwen in haar snelle groei.

Hoogstwaarschijnlijk is zaterdag 12 september de eerste wedstrijd van ons eerste. Een verplaatste. Van US mogen we dan naast hun teams spelen

Zet hem in je agenda, zodat we ons eerste de nodige steun geven bij hun eerste wedstrijd.

Altijd wat, maar gelukkig ook deze keer weer iets goeds,

Leen

4 gedachten over “Never a dull moment. Aanmelden donderdag gewijzigd.

  1. Goed geregeld Leen.
    Met de vraagtekens bedoelde ik Duim omhoog.
    Er ging iets mis.

Gesloten voor reacties.