Naar de eredivisie? En bijpraat

Ons eerste is, zoals jullie kunnen weten, tweede geworden in hun promotiepoule. De eerste plaats geeft recht op directe promotie, deze tweede plaats betekent een promotiewedstrijd – voor de tegenstander uiteraard een degradatiewedstrijd. Die tegenstander wordt komende zaterdag bekend en is de winnaar van de wedstrijd tussen Scyedam en Hercules.
De promotie/degradatiewedstrijd van ons eerste wordt gespeeld op zaterdag 18 mei op neutraal terrein. Tijd en plaats zijn nog niet bekend.
Helaas valt de wedstrijd samen met de Amsterdamse Jeugdkampioenschappen die in ons gebouw worden gehouden en dus een aantal mensen het onmogelijk maken om ons eerste aan te gaan moedigen.
(Ik vier dat weekend ons 40-jarig huwelijksfeest. Lang geleden gepland. Ik word geacht daarbij aanwezig te zijn.)

Clubkampioenschappen heb je genoteerd op zondag 2 juni. Iedereen van harte welkom. Recreanten en vooral ook onze landelijke spelers. Binnenkort kun je intekenen. En er zijn plannen voor een aansluitende BBQ, die avond.
Verder nog:
Ter info, om onjuiste ideeën te ontzenuwen: het rendement van de bar is geruststellend en blij makend. Heel dicht bij het percentage waar Cees bij het maken van de prijzen vanuit gaat.
We zijn overgeschakeld op contactloos betalen via Sumup. Het is verplicht gesteld om vanaf 1 mei contactloos betalen te kunnen aanbieden. Meestal gaat het helemaal goed, gisteravond even niet We werken het liefst via de iPad, want dan hoeven we 1% minder kosten te betalen over de afrekeningen. Herman verdient een heel groot compliment voor alles wat hij doet om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Paul Visser, een van onze zeer gewaardeerde leden en hogere spelers, gaat verhuizen naar Tiel. Voor een jaar of twee, drie. Hij blijft Vriend van ons en komt af en toe op zondag spelen. En kijkt nu al uit naar het moment, dat zijn appartement in Amsterdam klaar is en hij weer helemaal mee kan doen. Hij laat een appartement achter in Amsterdam dat hij mag doorverhuren. Voor de dikke beurs (1800 per maand).
Het eerste nieuwe wedstrijdtelbord hangt. Er komen er binnenkort nog 5 bij, dan zijn we klaar voor het komende seizoen.
En over niet al te lange tijd kunnen we kruizemuntthee zetten uit eigen tuin.
Van die dingen allemaal.
En vanavond zijn we even allemaal voetballers met een “Ajaxhart” ?!! Ja, toch.

Groet,

Leen

 

3 gedachten over “Naar de eredivisie? En bijpraat

  1. Ook al zit ik in Spanje met goede temperaturen, ik word warm van binnen met al die leuke teksten en positieve nieuwtjes die Leen schijnbaar achteloos uit zijn (tafeltennis)mouw schut. Dank Leen.

    Met vriendelijke groet,
    Hans Dekker

Gesloten voor reacties.