Money makes the world go around?

Dag Allemaal,

Via Sponsorkliks, via een enkele donatie, via Vrienden van Tempo-Team, via de reclameborden, via tafelhuur krijgen we naast de contributies gelukkig nog een beetje extra geld binnen. Dat geld is extra hard nodig nu ook de bar al weer een aantal weken dicht is en dicht zal blijven. Dat kost ons aan misgelopen inkomsten ongeveer € 1600.- netto per maand. Tel uit je verlies.

We hopen door de Grote clubactie nog een beetje extra geld binnen te krijgen. Er zijn nog niet indrukwekkend veel loten verkocht om het voorzichtig te zeggen. Het streven is nu om voor het eind van de maand, als de Grote clubactie stopt nog minimaal 100 loten extra te verkopen.
Doer je mee? 80% van de opbrengst van de loten is voor de club. Vind je het zonde om met die 20% te gokken op een prijs? Dan bieden we je aan om rechtstreeks op de rekening van de Vereniging te storten o.v.v.  Grote clubactie zonder loten. Dan telt je bedrag wel mee voor het halen van de 100 loten. Een lot kost slechts € 3.- . Dus 10 mensen met 10 loten en we zijn er. Overigens, 5 mensen met 20 ook. Afijn, veel varianten mogelijk.

En koop je via de Grote clubactie? Zie boven dit bericht om dat te gaan doen. We geven Annemarie op als lotenverkoper.

De andere mogelijkheid:

Stort je bedrag(je) op Tempo Team tafeltennisvereniging  NL 44 INGB 0004 9807 60  ovv Grote clubactie zonder loten.

We houden jullie op de hoogte hoe snel we de 100 gaan halen via reacties op dit bericht.

In hoopvolle afwachting,

Marcel Nabarro

1 gedachte over “Money makes the world go around?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.