Meerkampdag-Schaffeltoernooi-Amsterdamse jeugdkampioenschappen en weer de NTTB-app

De traditie dat TTV Rijnsoever een toernooi organiseert waarin gestreden wordt op het gebied van zowel schaken als tafeltennis, wordt dit jaar weer voortgezet. Informatie en hoe in te schrijven voor dit Schaffeltennistoernoi vind je HIER en hangt op het mededelingenbord. Het vindt plaats in Katwijk op 10 december.

Ook op zaterdag 10 december zijn de Amsterdamse Jeugdkampioenschappen 2022 gepland. Deze staan deze keer alleen open voor competitiespelers. Volgend jaar juni zijn er weer jeugdkampioenschappen waaraan competitiespelers en recreanten kunnen deelnemen. Verdeeld over twee dagen (10 en 11 juni).
Meer informatie volgt. Hopelijk gaan veel spelers uit onze drie jeugdteams meedoen.

Op zondag 9 oktober wordt de zaal de hele dag gebruikt voor Meerkamp-wedstrijden, 1e ronde. 
Vanaf 9:30u worden er wedstrijden gespeeld tot ongeveer 17:00u in de middag. Wie spannende wedstrijden op niveau wil zien, kan zijn tafeltennis-hart ophalen.

Nog gezocht: mensen die bardienst willen doen. In de ochtend hebben we nog niemand!
Dus geen vrij spelen en geen jeugdtraining (jeugd weet het al)
.

Het gebruik van de NTTB-app is verplicht, zoals alle competitiespelers weten. Er kan iets misgaan. Dat blijkt. De eerste boetes zijn binnen, doordat bij uitwedstrijden de uitslag niet is bevestigd door ons team, dat speelde. Boetes moeten door het beboete team betaald worden.

Verder. Je kunt de app alleen voor competitiewedstrijden gebruiken, als je bent geregistreerd. Daarvoor is inloggen nodig, dan je bondsnummer opgeven en je e-mailadres. (Je e-mail moet ook bij de Bond juist geregistreerd zijn in het administratiesysteem. Wijzigingen van je persoonsgegevens doorgeven aan Rob Besseling (link naar mail).

Nog even en het gaat smetteloos, Leen