Laatste Corona nieuws

Zoals jullie weten, houden we rechts boven op de site steeds bij wat nieuwe Corona maatregelen voor ons betekenen.
Kort gezegd nu is dat: geen competitie meer, training en vrij spelen onder voorwaarden. We houden de regel aan van het basis speelveld: 4,5 bij 9 meter. Onze zes tafels blijven dus staan. Buiten het speelveld draagt iedereen een mondkapje. Dat is in de praktijk dus bij het komen en weer weggaan.
Als je water pakt, ruim dan ajb je glas op. Goed afspoelen en met theedoek afdrogen.
We vragen je dringend om een drinkfles mee van huis te nemen. Dan sluiten we besmetting via glaswerk helemaal uit. Dus alleen, als je vergeten bent je drinken mee te nemen, mag je glaswerk gebruiken.

Morgen wordt de Ziggokabel aangesloten, die vandaag is gelegd vanaf het politiebureau. Een proces dat formeel begonnen is op 18 augustus. Ging al een jaartje onderzoek van ons aan vooraf.  We kunnen nu eindelijk streamen op You tube, zijn er geen wedstrijden.

Voorzichtig allemaal.
groet namens het bestuur,

leen

3 gedachten over “Laatste Corona nieuws

  1. Ventilatie zaal.
    Dag Leen wat is ni de kwaliteit van de lichtventilatie in de zaal. Echt luchtig is het er niet vaak. Voldoet het aan de eisen voor een gesloten sportzaal?

  2. We hebben de ventilatie op maximum staan, 7X 24 uur per dag. We hebben de filters vervroegd vervangen. Uitvoer van lucht uit de zaal is aan de kleine kant. Vandaar dat we als extra buitendeuren open zetten
    Hoge zaal, minimaal aantal mensen zorgt voor alle verttouwen in de luchtkwaliteit.
    Gaan voor alle zekerheid binnenkort toch meten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.