Kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen

Op zondag 2 december was Tempo-Team in Almere vertegenwoordigd met zes jeugdspelers die konden strijden voor voor een plaats in de halve finale Nationale Jeugdmeerkampen.
Mike en Jayno speelden bij de welpen in poules van vijf.
Mike won onder begeleiding van vader coach Rien al zijn vier partijen en plaatste zich eenvoudig voor de halve finale.
Jayno won onder begeleiding van coach Nick Klaver twee van zijn vier partijen, dit was net genoeg voor een plek in de halve finale.
Anuar met vader begeleider Rajinder won in een poule van zes al zijn partijen en liet zien dat hij niet voor niets bij zijn leeftijd tot de top van Nederland behoort. Hij plaatste zich voor de halve finale.
Tom, Bart en Joël speelden bij de junioren.
Tom speelde onder begeleiding van Maurice Schulte en zat in een poule van zes, hij won twee van de vijf partijen, helaas net niet genoeg om door te gaan naar de halve finale.
Bart speelde onder begeleiding van Nathalie van Lierop in een poule van zes.
Hij won drie van zijn vijf partijen en plaatste zich voor de halve finale.
Joël speelde onder begeleiding van John Scott in een poule van zes. Hij won vier van de vijf partijen en plaatste zich ook voor de halve finale.
Dit betekent dat Tempo-Team op 3 februari in Nijmegen met maar liefst vijf jeugdspelers in de halve finale staat!!!
Ik wil alle ouders en begeleiders bedanken voor hun inzet en gezelligheid.

Marcel

3 gedachten over “Kwartfinale Nationale Jeugdmeerkampen

  1. Wat presteren we allemaal goed, hè. Vooral ook wat betreft betrokkenheid bij onze club. Inderdaad, wat fijn dat elke speler een eigen coach had.
    Marcel, bedankt dat je ons op de hoogte houdt, zodat iedereen onze jeugd kan volgen.

  2. Leen en ik hadden gisteravond John met zijn enthousiaste verhalen al even kort gesproken bij terugkomst uit Almere . Mooie prestaties van onze jeugd en goed te horen dat de sfeer onderling ook goed was. Ben benieuwd naar de resultaten bij de halve finales.

Gesloten voor reacties.