Komkommertijd? Mooi niet!

Weer wat berichten voor jullie en natuurlijk ga ik je ook weer iets vragen.

De zaalafzetting wordt binnenkort vervangen. Hopelijk in de week van de 13e. Gisteravond hebben we met vier man alvast een groot gedeelte opgeruimd.

Heb je het balletje zien liggen in de zaal op de balk, direct onder het plafond? Boke is de held, die het balletje er afgeslagen heeft, afgelopen nacht om 00:13 uur.  Een nachtmens!

Training Bettine begint weer, a.s. donderdag dus. Daarna is het vrij spelen, want nog geen competitie.

Heb je gezien, dat we komende competitie 20 teams hebben. Zelfs twee in de tweede divisie. En vier jeugdteams, waarvan twee landelijk?

Wil je gaan scheidsrechteren? En de kosten voor ons verlagen daardoor? Lees dan verder.
De scheidsrechterskosten voor een team in de 1e divisie bedragen per competitiehelft € 825,-.
Echter, alle verenigingen wordt aangeboden de kosten zelf te verlagen met €375,- per competitiehelft door het leveren van een eigen SR3, die regionaal zal worden ingezet (niet bij de eigen club). De betreffende SR3 wordt samen met een SR4 ingezet en krijgt geen dagvergoeding. Reiskosten worden wel vergoed. Het totaalbedrag voor clubs die een SR3 leveren komt dan op € 450,- per seizoenshelft, wat €160,- minder is dan voorheen.
Clubs die hier gebruik van willen maken kunnen dat bij mij (betreft bondsbestuurder, kan bij Leen) aangeven. Op 1 september, tijdens het NK-B/C/D in Schiedam, wordt de eendaagse opleiding tot SR3 aangeboden. Indien dat niet haalbaar is, zal in overleg een maatwerkoplossing worden vastgesteld.

Als je een eigen drinkfles hebt, zet je naam erop, dan heb je goede kans dat je hem terugkrijgt, als je hem – net als vele anderen – per ongeluk hebt achtergelaten in de zaal. Er zijn er al teveel weggegooid.

Komende vrijdagochtend ga ik met Luuk schoonmaken. Koel weertje dan immers. We beginnen om 10:00 uur, gewoon een paar uurtjes. Mariëtte is er ook om het standaardwerk te doen. Overigens, ik zeg het maar weer, wat zijn we daar blij mee. Kom ook en meld je aan op: Info leden – aanmeldpunt. Vorige keer meldde zich niemand. Dus het kan beter.

Let op: Volgende week, van 13 tot en met 17 augustus, is de zaal iedere dag volledig bezet tussen 10:00 uur in de ochtend tot 17:00 uur in de middag. Jeugdweek. 

Nog veel aan de orde zijn, vraag ik verder geen aandacht van je. Hoewel…

Zie je in de zaal en/of – dat is top – komende vrijdagochtend.

TT-groet,

Leen

1 gedachte over “Komkommertijd? Mooi niet!

 1. ZO,ZO Tempo Team,

  Zo, zo, geen of wel komkommertijd vraag je je dan af. Altijd weer druk
  in de weer dit TT gebeuren, toppie hoor. Het gaat allemaal zijn
  pingpong gangetje….

  Gewoon hier even een beste zomerreces tafeltennisgroet van,

  TTV Patrios
  bestuur, ;eden en
  vz Roland brils

Gesloten voor reacties.