Kampioenschappen, en vooral ook boven de 40! Home sweet home?

Beste Allemaal,

Bij dit bericht verzorgt onze onvolprezen Herman weer een paar belangrijke links. Die bieden je de mogelijkheid om je in te schrijven voor de NK veteranen. Boven de 39 jaar dus. Alleen voor competitiespelers.
Het wordt georganiseerd door de Old Timers Club Nederland. In Schiedam dus.
Zie de link en zie ook naar wie het inschrijfformulier moet worden opgestuurd.
Details: HIER
Inschrijfformulier: HIER

Ook de regio laat van zich horen. Op 21 en 22 mei zijn er weer Afdelingskampioenschappen. Alles blijkt weer normaal te worden. En iedereen mag meedoen: jeugd, senioren en al dan niet competitie spelend. Lees de convocatie. Ook hier gaat de inschrijving rechtstreeks via de organisatie. (ww.toernooi.nl) Zie de link: HIER

Home sweet home: We willen een kanttekening plaatsen bij ons bordje waarop in de kantine staat te doen alsof je thuis bent. We hadden er bijvoorbeeld geen rekening mee gehouden, dat voor een aantal leden het gewoon is om je in je huiskamer of je keuken om te kleden. Ook is het thuis natuurlijk gebruikelijk om je koppie, je glas, je gebruikte bord te laten staan of in de gootsteen te zetten. Komt nog wel. Wellicht ben je het gewend, dat alles achter je kont wordt opgeruimd. Die situatie schijnt te bestaan.
Zou dit helpen? Een nieuw bordje neerzetten waarop staat: “Voel je op visite”. Het komt weinig voor, dat je je ter plekke omkleedt, schatten we in. Edoch, helaas. Dat lost het laten staan waarschijnlijk onvoldoende op, want het leuke van visite is onder andere juist, dat je verzorgd wordt en alles kunt laten staan. Dan neem je wel een bloemetje mee, toch!?! En ben jij bovendien zo’n heerlijke visite, die aanbiedt: “Kan ik even helpen?”

Komt dit in de goede richting: “Je bent lid van een Vereniging“. In onze vereniging wordt alles door vrijwilligers gedaan en besef, dat je zelf ook een vrijwilliger bent. Uh??? Ja, lidmaatschap maakt je automatisch tot vrijwilliger.
Kortom, kleedkamer gebruiken en schouders eronder. Genoeg te doen. Bardienst op de zondag (halve middag),bijvoorbeeld..
Helpen opruimen voor je weggaat. Ik noem maar iets.

Van harte slagvaardige toernooien, kampioenschappen en aanwezigheid op de club gewenst. En binnenkort ga je ook horen over onze eigen clubkampioenschappen. De evenementencommissie kan volgens mij ook nog wel een paar leden gebruiken.

(net binnen: clubkampioenschappen zijn op 7 mei.)

Namens het bestuur, Leen.

 

 

1 gedachte over “Kampioenschappen, en vooral ook boven de 40! Home sweet home?

Gesloten voor reacties.