Kampioenen bij de jeugd

Dit seizoen spelen wij alweer met vier jeugdteams, wat heel mooi is. Drie van de vier teams zijn kampioen geworden.

Team 1 : Bart,  Roemer en Joël zijn weer kampioen geworden, dit keer in Landelijk B. Aankomend seizoen gaan ze Landelijk A spelen.
Helaas gaat Roemer stoppen met tafeltennis, wij zullen hem en zijn gezellige ouders, Marieke en Marcel, erg gaan missen.

Team 2: Tanya, Laurens, Joeri en Semah speelden in de 1e klasse en zijn met overmacht kampioen geworden. Helaas moeten wij afscheid nemen van Tanya, zij gaat volgend seizoen bij Hilversum spelen. Wij wensen haar heel veel succes en zijn dankbaar voor de tijd dat zij voor Tempo-Team heeft gespeeld.
Anuar komt bij dit team spelen, zij gaan Landelijk C spelen.

Team 3: Maya, Winston, Indy en Jamil zijn in de 4e klasse 2e geworden, dit is een knappe prestatie in deze zware poule. Wij gaan proberen om dit team aankomend seizoen in de 3e klasse te plaatsen.

Team 4: Mike, Jayno, Beer, Saro en Boris zijn onze jongste spelers. In het eerste competitieseizoen 6e klasse zijn deze boys gelijk kampioen geworden met ontzettend goed tafeltennis.

Dit belooft wat voor de toekomst, wat een talenten!
Volgend seizoen gaan we proberen om ze gelijk in de 4e klasse te laten spelen.

Dit alles is mede mogelijk gemaakt door onze toptrainer John Scott en door assistent-trainer Emiliano Franzini, door de recente sponsoring van Henk en door alle hulpvaardige en enthousiaste ouders.
Hartelijk dank,
Marcel Nabarro, jeugdsecretaris

Ook namens het Bestuur allemaal van harte gefeliciteerd met dit geweldige seizoen. En Marcel, jij natuurlijk ook onze heel grote dank voor alles wat je voor de jeugd doet.
Leen

2 gedachten over “Kampioenen bij de jeugd

Gesloten voor reacties.