Jos Zuijderwijk dubbeltoernooi

Afgelopen zaterdag is het Jos Zuijderwijk dubbeltoernooi gespeeld. Een twintigtal clubleden verzamelden zich rond 12.00 uur op de club. Helaas een niet al te hoge opkomst, maar de pret was er met z’n allen niet minder om. Onze voorzitter Leen hield een welkomstpraatje waarbij hij wat herinneringen ophaalde aan ons markante en bijzondere lid Jos Zuijderwijk. Vervolgens werd Ton Rutte, onze oud-voorzitter in het zonnetje gezet met een mooie plaquette voor zijn 60-jarig lidmaatschap. Ongelooflijk wat een tijd! Toen startte het toernooi met een A-poule 1e t/m 3e klasse en een B-poule 4e t/m 6e klasse. Ook leuk dat de jeugdleden Mike van der Hoek en Saro Lankhorst erbij waren. Ik werd gekoppeld aan Michel Vos, kortom een echt routiniersduo. We hadden een poule met spannende wedstrijden, iedereen was aan elkaar gewaagd. Mike met zijn vader Rien wonnen de poule, maar het leuke van dit toernooi is dat dan e.e.a. volledig op zijn kop gaat en de duo’s uit de A-poule werden geplaatst tegenover de duo’s van de B-poule. Tussendoor werden we nog verrast met heerlijke worstenbroodjes en pannenkoeken door de moeder van Mike. Dit lieten we ons goed smaken.
Daarna speelden wij tegen Prabhu en Saro, na een 1-1 tussenstand moesten we er een tandje bijzetten om uiteindelijk met 3-1 te winnen. Toen de halve finale tegen Rien en Mike, in de poule hadden we redelijk kansloos verloren met 3-0, maar het leuke van tafeltennis is dat het in een volgende wedstrijd dan toch weer anders kan gaan. Michel en ik zaten er goed in, we lazen de service van Rien beter en trokken in een spannende pot met 3-1 aan het langste eind. Helaas geen revanche voor ons tegen Michel en Florian in de finale. Ze wonnen verdiend met 3-1.
Op naar de prijsuitreiking, waar Leen en Sander al klaar stonden met een goed gevulde tafel. Het leuke van dit toernooi is dat iedereen met een prijs naar huis gaat, een boek, een hypnotherapie sessie, een snertpakket, koffiemachine etc.
Traditiegetrouw volgde toen nog het bekende rondje tafel, altijd leuk om met z’n allen te spelen. Het rondje werd uiteindelijk dor Rien gewonnen.
Mooi dat we dit soort toernooien hebben op de club, goed georganiseerd door Sander en Leen, waarvoor hartelijk dank!

Tot op de club,
Jan Snepvangers

2 gedachten over “Jos Zuijderwijk dubbeltoernooi

  1. Even een correctie van mijn kant de finalevan Michel en mij was uiteraard tegen Laurens en Florian. Groeten, Jan

Gesloten voor reacties.