It giet aon: competitie corona-proof

Beste Competitiespelers en supporters,

Gisteravond hebben we in het bestuur nog een keer besproken welke puntjes we op de i moeten zetten.

Een aantal regels mogen we bekend veronderstellen. Dat zijn landelijke regels. Afstand houden, thuisblijven als…., desinfecteren.

Ook bekend: tafels schoon houden, bij voorkeur thuis omkleden. De douche kan bij de heren niet gebruikt worden, doordat we wachten op de aannemer om de douches te gaan betegelen. Ook bij de dames dus.
VANAF MAANDAG 14 SEPTEMBER ZIJN DE DOUCHES BIJ HEREN EN DAMES DICHT.  Tegelen begint. Duurt ongeveer twee weken voor we ze weer kunnen gebruiken.

Als er 5 competitiewedstrijden zijn, betekent dat iig 30 spelers. Als het optimaal loopt, zijn dat 15 spelers op de speelvelden en 15 langs de kant en/of in de barruimte.  Verder wijst het bestuur erop, dat op het moment dat voldoen aan de 1 1/5 m. lastig dreigt te worden, er twee mogelijkheden zijn om voor elkaar te zorgen:  Boven is het balkon groot genoeg om ook daar op voldoende afstand de wedstrijden te bekijken.
Uiteraard hoeven spelers van de tegenpartij en van onszelf niet te registreren. Dat gebeurt automatisch via de wedstrijdformulieren. Beperk het vragen van supporters. een of twee per team lijkt ons haalbaar, als barruimte, bovenruimte en buitenruimte met verantwoordelijkheidsgevoel worden gebruikt. Supporters moeten zich wel laten registreren!!!!

Verder vraagt het bestuur dringend om, als je niet speelt een mondkapje te dragen. Met name als je je gaat verplaatsen en langs andere spelers loopt. Gebruik zo veel mogelijk de looproute tussen de wc’s en de kleedkamers .

Mocht je zonder mondkapje zitten (bis), weet dan, dat er mondkapjes aanwezig zijn, die je voor € 0,50 kunt aanschaffen. (Niet bedoeld voor een eigen handeltje.)

Let op: de doorgang naar de keuken, blijkt een ontmoetingsplek te zijn, waardoor die doorgang naar de keuken regelmatig verstopt is. Laat die doorgang vrij: geen stoel dus, niet gaan staan daar. Dank je.

Tijdens de competitie: Niet zelf spullen pakken bij de bar. Bestel bij de bardienst.

Voor de eredivisie en de 1e divisie zijn er door de NTTB aparte regels opgesteld. Die zijn bekend bij de spelers van de betreffende verenigingen.

Tot zo ver. Hou dit bericht in de gaten in verband met aanvullende informatie, reacties,…., want dit is geen tijd om je handen in onschuld te wassen.

Een gezonde groet,
namens het bestuur,
Leen

3 gedachten over “It giet aon: competitie corona-proof

  1. Zaterdag mag ons 1e damesteam bij hun promotiewedstrijd geen steun van ons als supporters krijgen. Dus bij dezen: suces, succes, succes.
    Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


The maximum upload file size: 32 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.