Indeling bardienst per team

Beste competitiespelers van Tempo-Team,

In september gaat de competitie weer beginnen en dus ook de bardiensten voor de teams bij de thuiswedstrijden. Hieronder vind je het schema van de indeling.

Nog even de spelregels

*De bardiensten zijn niet vrijblijvend. Er staat een boete op het niet vervullen van de dienst. In de vorige seizoenen was de boete 25,00 euro. Dit bedrag bleek te laag. Er kwamen steeds meer afzeggingen van teams. Het bestuur heeft daarom besloten om dit bedrag te verhogen naar 60 euro.
*Op de site staat een handleiding van Waiterone het kassasysteem op de iPad. Kijk daar nog eens goed naar. Het is belangrijk het kassasysteem goed te gebruiken. Er komt een link naar de handleiding te staan op onze “Snel naar” pagina.
*Er is een mogelijkheid te ruilen van bardienst met een ander team. Maar let wel, het team dat wil ruilen is zelf verantwoordelijk voor de organisatie daarvan en dient uiterlijk 2 dagen voor de bardienst aan de barcommissie doorgegeven te worden. (pia@xantippe.nl))
*De bardiensten beginnen om 19:30u. en duren tot uiterlijk 24:00u.
*Het openblijven van de bar is na die tijd verantwoordelijk voor de nablijvers met bar-ervaring. Mochten er geen ervaren mensen zijn dan wordt de bar gesloten om 24.00 u. (je mag uiteraard ook langer de bar open houden als je dat zelf wilt).

De barcommissie heeft een indeling gemaakt voor de 20 avonden van de najaarscompetitie. In onderstaand schema staan de data van de competitieavonden met daarachter het nummer van de teams.
Op de site bij de teamindeling komen de data van de bardiensten ook te staan. Je kunt dan gemakkelijk  je eigen bardienst checken en die van andere teams.

Succes allemaal !

Groeten van de barcommissie

Indeling Teams (wijzigingen alleen zichtbaar in de zaalagenda)

September  
donderdag 15 september team 21
vrijdag 16 september team 24
donderdag 22 september team 23
vrijdag 23 september team 22
donderdag 29 september team 18
vrijdag 30 september team 20
Oktober  
donderdag 6 oktober team 19
vrijdag 7 oktober team 17
donderdag 13 oktober team 16
vrijdag 14 oktober team 9
donderdag 27 oktober team 14
vrijdag 28 oktober team 13
November
donderdag 03 november team 12
vrijdag 04 november team 10
donderdag 10 november team 11
vrijdag 11 november team 8
donderdag 17 november team 6
vrijdag 18 november team 5
December
donderdag 1 december team 7
vrijdag 2 december team 15