Het Tafeltennis Wimbledon-gevoel

Sommigen van ons kennen de “PingHouseOfPong” beleving. Verleden jaar organiseerden ze via Boke en Floris het “Pong Toernooi” (toernooitje daar en een toernooitje hier).
Nu kan je je inschrijven voor het “Pong Open” – Party and play in white Wimbledon style.
Dit alles op hun nieuwe locatie in de Jan van Galenstraat 315.

De kaartverkoop voor Pong Open | Wimbledon edition begint op 16 juni 2022 12:00 via deze LINK
De starttijd 14:00u. op za. 23 juli
Weer namens Floris en Boke (helaas niet op gras)

3 gedachten over “Het Tafeltennis Wimbledon-gevoel

  1. Als je (waarschijnlijk op je mobifoon) op de titel van het artikel klikt kom je in het complete artikel en onderaan zie je de deelknopjes. In je nopjes?

 1. START Pong Open Wimbledon style (za. 23 juli):
  14:00 – sharp!

  Zeker voor recreanten en spelers uit de klassen 6, 5 en 4 zeer geschikt; maar schroom niet om jouw talenten te etaleren als je in een hogere klasse dan wel divisie speelt. Wit tenue is de grote ‘equaliser’ – durf jij het aan?

  Eindtijd is geheel naar eigen keuze (bar en locatie is open tot 03:00). En ook hier heeft iedereen veel kans! (Nathalie is al begonnen blijkbaar ?)

  De volgende TemPong toernooienreeks zal einde zomer en voor de start van de najaarscompetitie plaatsvinden. Wederom zal er een enkeltoernooi worden gehouden bij onze tafeltennisvrienden Pong House of Ping en het dubbeltoernooi bij TempoTeam. Meer informatie hierover volgt.

  Maar eerst ons clubkampioenschap zaterdag a.s.! Een goed begin van een zomer met ook leuke en gezellige tafeltennistoernooien.

Gesloten voor reacties.