Herinnering meerkampen. Teams voorjaarscompetitie 2023

Zoals al eerder gemeld, kun je zondag tot 5 uur in de middag genieten van prachtige wedstrijden in de halve finale van de Meerkampen. 
ER IS DUS GEEN VRIJ SPELEN OP KOMENDE ZONDAG 20 NOVEMBER.

Hoewel, na  5 uur kun je nog een paar uurtjes vrij spelen….. 

Volgend jaar, eind januari, gaat de nieuwe competitie van start, de voorjaarscompetitie.
Dit betekent, dat al voor 10 december de regioteams moeten worden opgegeven.
De samenstelling van de landelijke teams loopt via de Technische Commissie (TCTT), de trainer en vervolgens de wedsecretaris, die de teams invoert bij de NTTB.
De teams van de jeugd worden uiteraard door Bettine geregeld.

Wat de regionale teams betreft:
Om het indelen van de teams door onze wedstrijdsecretaris Priscilla en meedenker Sander ook deze keer weer voor te bereiden, inventariseren Marcel  Nabarro en Leen Speelman wie er competitie gaan spelen in de voorjaarscompetitie. We gaan er vanuit, dat als je nu competitie speelt en niets laat horen, je competitie blijft spelen.
Mochten er wensen zijn, dan horen we dat graag voor maandag 28 november, zodat we tijd hebben zaken te regelen. Voor de jeugd en de senioren regio moet het allemaal dus op 10 december duidelijk zijn.

Nog even de procedure: we gaan uit van bestaande teams. Als je graag wil dat je team ongewijzigd blijft, geef dat dan door aan Marcel of Leen. (Voor maandag 28 november dus.)
Is er in je team ruimte voor een nieuwe speler of wil een speler overstappen naar een ander team, kom je in je team een of meer spelers te kort, meld dat dan zo spoedig mogelijk aan Marcel of Leen.
Dan overleggen we met wedstrijdsecretariaat en betreffende speler/team om tot een oplossing te komen. Als je wensen hebt, overleg je die uiteraard eerst binnen je team!!!!

Speel je nog geen competitie, maar wil je competitie gaan spelen: geef dit zo snel mogelijk door en geef aan op welk niveau je jezelf inschat. Zo nodig overleggen we daarover nog even met je trainer. Ook is het goed om te beseffen, dat er niet op alle niveaus zo maar plekken beschikbaar zijn. En ja, Priscilla en Sander worden altijd blij, als je voor vervoer, auto, kunt zorgen. Dus dat horen we ook graag. In een team is aanwezigheid van vervoer een noodzaak.

We horen het graag van jullie en zullen waar mogelijk wensen vervullen.

Bestuur, wedstrijdsecretariaat, ledenadministratie.

1 gedachte over “Herinnering meerkampen. Teams voorjaarscompetitie 2023

Gesloten voor reacties.