Goede Paas gewenst en laatste nieuws

Het zonnetje schijnt uitnodigend en belooft een zonnig Pasen. Behalve dat je het buiten kunt vieren, al dan niet eieren verstoppend of zoekend, kun je ook komen spelen. De zaal is beschikbaar. En er zijn vast wel leden met een sleutel die er voor zorgen, dat de deur open is.

De trainingen op Paasmaandag van jeugd en volwassenen gaan beide NIET door. Vrij spelen uiteraard mogelijk.
Training dinsdag: Joël vervangt op Marleen.

En verder: Ons eerste jeugdteam heeft vandaag ondanks grote inzet en vaak indrukwekkende rally’s het onderspit gedolven tegen Smash (0-10). Belangrijk voor ons jeugdteam is overigens vooral, dat ze in de promotiegroep van de overgangsklasse het goed blijven doen: 10-0 en 9-1 zijn prachtige uitslagen. Promotie naar de derde divisie lonkt.

Gevonden voorwerpen: een prachtige omslagdoek (lag op parkeerplaats)-ook te gebruiken als tafelkleedje-, shirt van een landelijke speler (promotie mogelijkheid), diverse kledingstukken (alles op banken in de gang) veel drinkflessen (staan in tassenkast) en een aantal paren sportschoenen (achter in de gang te vinden). Over een week gaat het allemaal naar een bak voor kleding en schoenen. Dus mis je iets of passen die schoenen je uitstekend, er is al zo lang niet naar gevraagd, dat we alles met een gerust hart aanbieden.

Binnenkort, na de laatste wedstrijden, gaan we inventariseren welke recreanten competitie willen gaan spelen, wie wil stoppen met competitie spelen en natuurlijk gaan we ook kijken naar het vormen van de nieuwe teams voor de najaarcompetitie. Denk er alvast over na, bespreek een en ander in je team. Wordt vervolgd.
Namens het bestuur, Leen