Gevonden? Bar! TTapp!

gisteravond heeft iemand van de heren een witte reebokschoon uit de kleedkamer meegenomen. Vast een vergissing, want op een schoen kun je niet lopen. Heb jij hem per ongeluk meegenomen, geef het me door. Dan kan hij terug naar Matthijs van het Spaarne.

Nu je toch leest. Neem ajb de bardiensten op je, als team. Gisteravond heeft Floris de bar gered, net als donderdag.

NEEM JE VERANTWOORDELIJKHEID ALS TEAM. Geef je op en vooral ook: KOM DAN OOK.

Als het niet gaat lopen, dan voeren we in dat je als team je barbeurt kunt afkopen, zodat we iemand die avond kunnen inhuren.

Er is al een aantal teams, dat via TTapp tijdens de speelavond de uitslagen bijhoudt. Zo kun ik gisteravond laat nog zien, dat Sander zijn laatste wedstrijd aan het winnen was. Super als al onze teams TTapp gebruiken en de uitslagen meteen bekend zijn. Net als de stand. Op TTapp zie je ook of je al tegen je tegenstander hebt gespeeld en wie er had gewonnen.

Overigens, streven van de NTTB is sowieso om op termijn de uitslagen digitaal te laten indienen. Papier verdwijnt. Nog niet-beeldend wanneer.

Via een TTapp-gebruiker kun je je laten registreren en de app downloaden.

doen,

leen

2 gedachten over “Gevonden? Bar! TTapp!

  1. Oeps… René en ik hadden gisteren bardienst… maar tussen ons was er een misverstand over de datum. We schrijven ons opnieuw in!

    groet, Angelo

Gesloten voor reacties.