Game11-Tempo-Team Toptoernooi een succes.

Afgelopen zaterdag 14 januari is door Dylan en Marcel voor het eerst het Game11-Tempo-Team Toptoernooi georganiseerd. Een open toernooi, dat in twee categorieën werd gespeeld. Spelers met een rating tussen de 1700 en 1900, en spelers met een rating van 1900 of hoger.

Er werd gespeeld in drie poules van 5 spelers en 1 poule van 6. Zoals we mochten verwachten, waren de meeste wedstrijden spannend en op hoog niveau.
Categorie 1700-1900: Yuki Ueno en Jelle Rhee wisten zich als de nummers 1 en 2 in de ene poule te plaatsen, in de andere poule waren dat Tony Houxuan en Thomas Kuijer.
Categorie 1900 en hoger: waren dat Sanne de Hoop en Juan Fernandez in de ene poule, in de andere poule wisten Julian Plette en Peter Verweij, de twee hoogste plaatsen te behalen.
Yuki en Tony wonnen hun halve finale en Sanne en Julian deden dat ook.
In de prachtige finale tussen Yuki en Tony kwam Tony op een 2-0 voorsprong. We kennen Yuki’s veerkracht. Hij kwam nog sterker terug dan hij al speelde en won de finale van Tony, die er samen met Yuki een prachtige partij van maakte.
En Yuki haalde aardig wat ratingpunten binnen, doordat het toernooi door de bond erkend was, als een officieel ratingtoernooi.

De andere finale tussen Sanne en Juan was extra spannend, doordat Sanne in de poulefase van Juan had verloren en ze uiteraard gebrand was op revanche . En Juan had daar uiteraard weinig zin in….Het leverde een zinderende wedstrijd op, die door Sanne met 3-1 werd gewonnen.

Na een door een envelop-met-inhoud extra waardevolle prijsuitreiking (dank je Game11) door Dylan kon wie wilde gratis (dank je Marcel) genieten van weer zo’n heerlijke maaltijd van Tjap.
Een dag zonder echte verliezers, het publiek was in ieder geval ook een grote winnaar. Dylan en Marcel gaan dan ook hun best doen om dit toernooi jaarlijks in deze periode te laten plaatsvinden.

Van de spelers die meededen mag dat zeker. Er waren alleen maar positieve geluiden.

Verslag Marcel en Leen ook.

Jelle, bedankt voor je foto’s en je hulp bij alles wat er gedaan moest worden. De winnaars tegen het licht gehouden:

1 gedachte over “Game11-Tempo-Team Toptoernooi een succes.

  1. iets klopt er niet met die halve finale en finale bij 1900+ : Julian won de halve staat er, maar Juan speelde de finale. hoe zit dat?

Gesloten voor reacties.