Eet je zaterdag mee? De NTTBapp nogmaals

Aanstaande zaterdag wordt er weer gekookt. Dus spelers, bezoekers geef ajb door als je graag een heerlijke nasi met kip wil. €8,50 p.m. (per maaltijd dus) kim kookt en Marcel Nabarro inventariseert hoeveel maaltijden er ongeveer moeten worden klaargemaakt. Zijn e-mail is nog steeds marcel@nabarro.nu. Zijn whatsapp is ook ongewijzigd. Meld je bij hem aan voor de maaltijd.

Vanaf deze competitie is de NTTBapp verplicht. (De papieren wedstrijdformulieren zijn vervallen. Mogen niet meer worden gebruikt als uitslag van de wedstrijd.) Zorg binnen je team dat er per wedstrijd altijd een speler van je team met een geregistreerde NTTBapp aanwezig is. Bij thuiswedstrijden vul je zelf in. Bij uitwedstrijden moet je de uitslag bevestigen.
In de Help functie (puntjes rechtsboven aantikken) kun je het invullen van de wedstrijd oefenen.

laat het niet op het laatste moment aankomen.

Succes met de wedstrijden en welgevulde dagen. Daarbij ook aan de maaltijd van zaterdag denkend.

Mede namens Kim en Marcel,
Leen