De Clubkampioenschappen kunnen weer.


Beste Allemaal,

De Clubkampioenschappen mogen in dit jaar weer gespeeld worden! Hoe blij zijn we weer dat we eind januari gestart zijn met de voorjaarscompetitie én waar ook veel leden enthousiast aan meedoen. Maar er kan toch niets tippen aan de enige en echte Clubkampioenschappen op onze vereniging.
Die zullen plaatsvinden op zaterdag 18 juni. Inspelen vanaf 11.00 uur. Aanvang 12.00 uur. Geschatte eindtijd 19.00 uur.
Er komt nog een apart bericht voor de jeugd. Daar komen in ieder geval ook clubkampioenschappen voor.

Hoe leuk is het om andere spelers te leren kennen, jezelf uit te dagen om eens mee te doen of opnieuw mee te strijden……
Dit is het toernooi waar ALLE leden, ongeacht speelsterkte en leeftijd, aan mee kunnen doen. Of je speelt competitie of niet, ieder lid van ttv Tempo-Team mag zich inschrijven! Hoe meer inschrijvingen, hoe leuker de wedstrijden die er gespeeld kunnen worden en hoe gezelliger het wordt in de zaal/ barruimte. De wedstrijden tellen niet mee voor de actuele rating.
Ook niet onbelangrijk: Nathalie en Marleen zullen, zoals we van ze gewend zijn, er alles aan doen om naast de organisatie van de wedstrijden voor een lekker soepje en borrelhapjes te zorgen.
Wil je mee eten en genieten van de borrelhapjes, dan kan je je hiervoor opgeven op het toernooi-inschrijfformulier: HIER

Het inschrijfformulier op papier hangt op de schuifdeur tussen de bar en de speelzaal in. En geef daarop ook aan dat je mee eet!

Tot in de zaal en/of voor de bar!
Marleen, Nathalie

8 gedachten over “De Clubkampioenschappen kunnen weer.

  1. Het handige inschrijfformulier dat intussen is geplaatst bevat een omissie. Dat is niet erg. Niet iedereen bezit een archiefdiploma. Punt is dat onder de tab “details” aangeven wordt wie wel of niet mee eet. Dat leidt ik tenminste af van de bestudering van de details van Michiel, Joell en Floor. Ik stel dan ook voor dat onze Krasse het kopje boven de tab “details” wijzigt in “mee-eten?”.

   1. Beste Floorieus,
    De invuller zegt ja of nee en onze kok leest dat onder “Details”.
    Voor het wijzigen van “Details” heb je een gedetailleerd programmeurs-diploma B-sub-JQueri nodig.
    Ben ik nog mee bezig…

Gesloten voor reacties.