De ALV en nog wat

Er moet nog wel even vermeld worden dat we verleden week maandag een effectieve (en gezellige) ledenvergadering hadden. Flinke opkomst, maar afgemeten aan het aantal leden van onze club nog steeds te weinig.
Vergeet niet dat het jouw club is en de ledenvergadering HET moment is om je mening te geven, je ideeën in te brengen en vragen te stellen. En dat gebeurde zeker, zoals je later zult lezen in het verslag van de vergadering.
Bij handopsteking is de ALV akkoord gegaan met een contributieverhoging van €10.- p.jaar voor alle soorten lidmaatschappen, ingaande 1 juli 2023. Een deel daarvan gaat naar NTTB, doordat de bijdragen aan de bond omhoog zijn gegaan.
Michel Vos werd vanwege de aan z’n speelstijl verwante daadkracht binnen de club onderscheiden met de titel Lid van verdienste.

Applaus voor Michel Vos

Alle thuiswedstrijden en de bijbehorende bardiensten kan je nu niet meer missen, alles staat nu in de Zaalagenda en ook bij de Teamindelingen kan je de bardiensten vinden.

Ook best wel het vermelden waard is, dat de NTTB en TTapp de samenwerking, die sinds 2015 al bestaat, hebben verlengd voor het seizoen 2022-2023. De NTTB en Rota IT hebben een samenwerkingsovereenkomst, waarbij de NTTB de data uit NAS (ledenadministratie en competitie) levert voor TTapp en een bijdrage geeft voor de dienstverlening van de TTapp aan de NTTB-leden. Bovendien zijn beide partijen in gesprek over de voorzetting van de samenwerking daarna.