De afgelopen competitie…..

De bijna laatste wedstrijden zijn vorige week zaterdag gespeeld. Ons eerste is heel sterk geëindigd op de tweede plaats. Dat geeft recht op een promotiewedstrijd naar de eredivisie! Zodra Sander daarvan de gegevens heeft, kun je op de site lezen waar je en wanneer je ons eerste kunt komen aanmoedigen.

Ons derde team is als eerste geëindigd in de eerste divisie B en handhaaft zich dus indrukwekkend in de eerste divisie. Ons tweede, dat zal dan wel ons derde worden hè, gaat komend seizoen tweede divisie spelen. We zijn nieuwsgierig of ze daar dan weer net zo succesvol zijn als een jaar geleden. Hopelijk is Marco aan het begin van het nieuwe seizoen hersteld van zijn enkelblessure.

Team 4 en de teams 7, 13, 14 en 16 hebben het niet gered in hun klasse. Hoogstwaarschijnlijk leidt de hoogtestage van deze periode tot goede resultaten in de lagere klasse. Leuk om weer lekker te gaan winnen.

Na de 11 kampioenen van de eerste seizoenshelft, hebben we toch nog weer een aantal nieuwe kampioenen. Team 6 promoveert naar de hoofdklasse, team 17 gaat nieuwsgierig ontdekken of ze deze keer wel wedstrijden gaan winnen in de vierde klasse. Team 20 werd tot hun blijde verrassing kampioen in de zesde. Top dat we een extra plek in de vijfde klasse hebben daardoor. Alle kampioenen van harte gefeliciteerd.

En er zijn er nog meer! De JEUGD heeft het ook weer heel goed gedaan. Team 2 werd in landelijk C kampioen met 77 punten!

Team 4 was de sterkste in de derde klasse. Een mooie poule met gelijkwaardige teams, maar in de laatste ronde, de vier beste tegen elkaar, waren jullie duidelijk de sterkste. De andere drie jeugdteams eindigden op de tweede plaats.

Allemaal gefeliciteerd met de goede resultaten in deze competitie.

Namens de wedstrijdsecretaressen Marcel en Sander en het Bestuur,

Leen