De 100.000 en meer

Beste Allemaal en iedereen,

Deze 100.000 slaat niet op de obligaties! Het aantal kliks op de site (bezoek pages) was vorig jaar 100.230. Een groei van 195% ten opzichte van het jaar daarvoor  Het klikt, hè. Onze vereniging groeit ook al leverde het weer geen prijs op tijdens de NK, vorige week zaterdag.

Op het NK zagen we vele bekende gezichten. Toppers die bij ons trainen: Yana, Koen, Tanja H., Fjodor, Mertijn. Prachtige wedstrijden, zo jammer dat Koen verloor in een vooral ook mentaal heel sterke wedstrijd van zijn kant. Yana met Tanja Nationaal dubbelkampioen. Van harte. Fjodors batje werd voor zijn tweede wedstrijd ineens afgekeurd. Op dit niveau red je het niet met een reservebatje van een ander.
Roemer en Winston  speelden 50% op het NK. Dat is toch prachtig! En als mentale groei, tactische groei en technisch groei hand in hand verder gaan, dan worden deze toppers nog sneller nog topper.

Vanaf maandag krijgt de jeugd die competitie speelt, elke maandag een tweede training. Wat vanaf nu natuurlijk de eerste training is.
Wie zal dat betalen, lieve zoete Gerritje? In de praktijk door penningmeester Gerrie. Het geld komt van de sponsoring van de 3 nieuwe borden in de zaal. Leer ze uit je hoofd! En wees spontaan geïnspireerd om ook sponsoring te vinden.

Maandagtraining. Marleen kan veel aan, hè. Een zaal vol mensen die beter willen worden. Marleen wil niets liever dan iedereen voldoende aandacht geven. Door de instroom van nieuwe, beginnende leden is het ondoenlijk, zelfs voor Marleen, om dat voor elkaar te krijgen. Marleen heeft me gevraagd het volgende door te geven: Vanaf maandag 9 april splitst ze de groep in tweeën. De beginners komen van half acht tot half negen. Daarna is het de beurt aan de gevorderden uit de maandagavondgroep. Van half negen tot half tien.
Op training zal Marleen je verder informeren.
Na de gebruikelijke bitter lemon kan dan iedereen weer vrij spelen.

Zwabberen. Herman en ik hebben gisteren tevreden en gezellig gezwabberd. Jammer, dat jij niet kon komen meedoen.

Gevonden voorwerpen. In mijn zwabberwoede heb ik de kast in de barruimte opgeruimd. Een paar jasjes heb ik een knaapje gegund. O ja, en ook twee Tempo-Team shirtjes. Xl en 2Xl. Die zijn dus uit elkaar te houden. De rest van alle slingerkleding ed. is in een volle vuilniszak in de voorraadruimte gezet.

En morgenmiddag kun je weer je hart ophalen.

Leen