Contributie en Ledenadministratie

Wil je lid worden van Tempo-Team? HIER vind je ons aanmeldformulier.

Als lid van Tempo-Team ben je ook lid van de NTTB (verplicht). Deze voorziet je bij aanmelding van een ledenpas. Zorg ervoor deze altijd te kunnen tonen bij wedstrijden en toernooien.

Voor snelle en makkelijke communicatie wil de vereniging graag gebruik maken van een geldig emailadres.
Alle adreswijzigingen en opzeggingen dienen reglementair per email of schriftelijk aan de ledenadministratie gemeld te worden.
OPZEGGEN en het doorgeven van wijzigingen kan via DIT emailadres.
De club verzorgt ook de verandering bij de NTTB.
Onze privacyverklaring vind je HIER
Download HIER de machtiging.
Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni.
Opzegging van het lidmaatschap moet vóór 1 juni van het lopende verenigingsjaar!

Voor het verenigingsjaar 2018-2019 bedraagt de contributie:
Jeugd recreatief        € 115,-
Jeugd competitie      € 145,-
Senioren recreatief   € 145,-
Senioren competitie € 195,-
(eenmalig inschrijfgeld nieuwe leden € 10,-)
Bankgegevens voor het betalen van de contributie:
Rekeningnummer  NL44 INGB 0004 9807 60
t.n.v. Tafeltennisvereniging Tempo-Team.
Met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 worden de betalingen van de contributie geregeld via automatische incasso.
Op onderstaande link kun je de machtiging downloaden, printen, invullen en scannen en via mail terugsturen naar penningmeester@ttv-tempoteam.nl.
Afgeven aan de bar kan natuurlijk ook!
Download HIER de machtiging.

Machtigen is makkelijk!

• Je vergeet nooit te betalen
• Je bespaart jezelf de rompslomp van het steeds regelen van terugkerende betalingen
• Je houdt zeggenschap doordat je een afgeschreven bedrag binnen 8 weken terug kunt laten boeken