Competitie is halverwege. En nog wat.

Zo halverwege de competitie constateren we blij, dat onze eerste vier seniorenteams alle vier bovenaan staan! En ook team 8, 13 en 18 staan op de eerste plaats. De laatste in een poelke van 4. Gaan we zeven kampioenen krijgen?
Dan zijn er ook nog 4 teams, die 2e staan: team 6, 7,16 en 17.   Team 16 wil dat graag zo houden!
Wat mogelijke degradatie betreft staan nu team 10 en 11 in de gevarenzone. In de zesde klasse dreigt er nooit degradatiegevaar. Hoe rustig is dat. Dus team 20 wen gewoon lekker aan het competitiespelen en geniet ervan. Jullie nemen even de traditie van team 19 over. Dat team staat nu niet!!!! onderaan.
En alle andere tams? Die draaien goed mee in de middenmoot en/of kunnen niet degraderen, doordat de poel uit minder dan 6 teams bestaat..

En dan onze jeugd. Na een aantal competities steeds weer promoveren zijn onze teams nu op een niveau gekomen, dat er om elke puntje geknokt moet worden en dat winnen extra blij maakt. Team 1 en 2 staan op voor hen geheel nieuwe plaatsten: (bijna) onderaan. Team 3 staat 2e en team 4 speelt goed mee in de 4e klasse.

Voor iedereen geldt: hou je enthousiasme, incasseer verlies als een leermoment. En ervaar winst ook als een leermoment.

Iedereen een goede tweede helft van de competitie gewenst.

Verder nog wat gebruikelijks:
Sponsorkliks levert langzaam maar zeker geld op. Richting € 100.- Veel Bol.com zie ik, maar gelukkig ook een keer KLM. Oftewel, achter de banner Sponsorkliks op de site zitten heel veel verschillende webwinkels. Dank je, als je er aan denkt. Jij, je familie, je buren, je vrienden….

Je kunt natuurlijk ook gewoon rechtstreeks sponsoren via Vrienden van…..We zitten nog ver onder de begrote vriendschap!

Inschrijving Bardiensten  We zijn blij met de bereidheid. Kijk jij ook even op de lijst bij de bar! Schrijf je in namens je team.
Schoonmaak: top dat we een maandagavondgroep hebben. Daar komen de schoonmakers meestal uit. Ja, Lualdi met jouw schoonmaakactie zijn we natuurlijk ook heel blij.

Vrijdagochtend liep Floris met stofwisser de zaal en vond hij een aantal steentjes. Komen natuurlijk uit het profiel van buitenschoenen.
Dus ajb GEEN BUITENSCHOENEN op onze houtenvloer. Als je het ziet van iemand, dan heb je hierbij het verzoek, de opdracht klinkt zo dwingend, om die persoon onmiddellijk over de hekken te zetten. Richting banken, hè. Ik ken jullie humor ondertussen enigszins. Dank je wel.
En weer veel verdrietige, alleen achtergebleven privédrinkflesjes op de koelkast. Helaas zonder naam. Dus binnenkort: foetsie.

En wie weet, hebben we vanaf vandaag weer internet, WiFi.

Zonnige groeten,

Leen

3 gedachten over “Competitie is halverwege. En nog wat.

Gesloten voor reacties.