Competitie 2019 gestart!

Tempo-Team 2 moest in de eerste competitiewedstrijd van de 1e divisie tegen Tempo-Team 3.
Team 2 speelde met Marco van Elferen (oude rot in het vak), Tim Gras (16 jarig talent afkomstig van HTC) en Martijn Weijers (afkomstig van Disnierats). Team 3 speelde met Ilias, Chris en Maurice.
Er was veel publiek aanwezig bij deze wat ongewone confrontatie tussen twee teams van dezelfde club.
De vraag vooraf was dan ook, wanneer en voor wie moet je klappen?
Als toeschouwer voelde je de spanning in de eerste wedstrijd tussen Chris en Martijn meteen. Chris begon heel scherp, hij won met 11-8, 11-8 en 11-7.
Marco speelde daarna tegen Maurice een spannende wedstrijd tussen een goede verdediger en een service specialist. Maurice was in goeden doen, eerste game 11-8, tweede game ging gelijk op tot 10-10, maar Maurice wist de game met 12-10 naar zich toe te trekken en ook de derde game won hij met 11-8.
In de derde wedstrijd, Tim tegen Ilias, was Ilias van Team 3 gebrand om een eerder verlies tegen Tim recht te zetten. Hij maakte dit meer dan waar door zijn goede vorm die bij Tim achterwege bleef. Ilias won dan ook met 11-7, 11-5 en 11-5.

Op dit moment stond het 3-0 voor Team 3. De dubbel ging tussen Marco met Martijn en Chris met Ilias.
In de eerste game liep team Marco uit naar 8-2, daarna kwamen Chris en Ilias goed terug, maar de game ging toch met 11-9 naar Marco en Martijn.
De tweede game ging gelijk op met prachtige rally’s over en weer. Het werd 15-13 voor team Chris, 3e game ging met 11-8 wederom naar Chris en Ilias, de vierde game ging met 11-5 naar Marco en Martijn. De beslissende vijfde game kwamen Chris en Ilias voor met 8-2, Marco en Martijn vochten zich op fantastische wijze terug en wonnen deze game met 11-9.
Nu moest Martijn tegen Maurice. De eerste game won Martijn door heel goed spel met 11-3, de tweede game begon Maurice veel beter te spelen en won met 11-6, hierna pakte hij door en won met 11-6 en 11-9 de partij.

Tim tegen Chris was een gelijkwaardige wedstrijd waarin het 2-2 in games werd, in de beslissende game stond Chris met 7-2 voor, daarna 8-4 en Tim kwam zelfs terug tot 8-8, maar Chris maakte
het uiteindelijk toch af met 11-8. Stand 5-1 in het voordeel van team 3 (beetje verrassend).
Ilias tegen Marco werd een 3-0 overwinning voor Ilias. Maurice tegen zijn pupil Tim werd een 3-0 overwinning voor Tim en hij liet daarmee zien dat hij niet voor niets op 16 jarige leeftijd al in de eerste divisie speelt.
Martijn tegen Ilias werd een vreemde partij. Ilias won de eerste game met 11-6 en de tweede game met 11-4. In de derde game kwam hij met 10-4 voor, geen vuiltje aan de lucht zou je denken, maar toen gebeurde er iets opmerkelijks, Martijn vocht zich terug met goed spel en won nog met 12-10. Een ontketende Martijn pakte ook de vierde game met 11-4. Ilias herpakte zich in de vijfde beslissende game en won met 11-3.
Laatste wedstrijd Chris tegen Marco werd een 3-1 overwinning voor Chris. Eindstand 8-2 voor Team 3!
Gelukkig gingen beide teams na de beladen wedstrijd samen een biertje drinken, wat de klasse en sportiviteit van de spelers toont.
Ik wil alle supporters en spelers bedanken voor een geweldige dag.

Verslag Marcel Nabarro

Foto’s Marcel Frijhoff

2 gedachten over “Competitie 2019 gestart!

  1. Hi Marcel, Helaas kon ik er niet bij zijn, maar je verslag van deze sportieve broedermoord vergoed veel. Toch wel verrassende uitslag. Tot zaterdagmiddag. Groeten, Jan Snepvangers

Gesloten voor reacties.