ClubK., ALV, DWF, Game11

CLUBK: De Clubkampioenschappen komende zaterdag. Dan gaan we dus zien wie de clubkampioenen van 2021-2022 worden. Inschrijven kan nog tot donderdag 12 uur.  Geldt voor iedereen, hè. Zaterdag worden ook de bekers uitgedeeld aan alle teams, die kampioen werden.

ALV: de Algemene LedenVergadering is gepland op  maandag 29 augustus. Van 20.00 uur tot uiterlijk 22.30 uur.

DWF; Het Digitale WedstrijdFormulier wordt vanaf september de enige registratie van de wedstrijden in de competitie, regionaal en landelijk. Zorg dus dat je niet alleen de NTTBapp hebt, maar die ook hebt geactiveerd. In Help in de app kun je de nodige info vinden en ermee oefenen.

Game11: Onze sponsor Game11 houdt weer een event oftewel een info-verkoopavond op onze club. Die is gepland op maandag 5 september. Vanaf 19.00 uur kun je je nieuwe schoenen kopen, batjes uitproberen, etc.

In de zaalagenda zie je wanneer de laatste trainingen van dit seizoen zijn. Vrij spelen blijft natuurlijk mogelijk. De laatste tijd zijn de donderdag- en vrijdagavond tamelijk rustig. Als je maar weet, dat er gespeeld kan worden. Tja, mooi weer…

Hopelijk ben ik er aanstaande zaterdag. Dat hangt af, ik noem het maar even C22 -Covid 22-, die ik gisteren met twee rode streepjes bij mezelf vaststelde.

In het rood gaan heeft een nieuwe betekenis er bij.

Leen

 

4 gedachten over “ClubK., ALV, DWF, Game11

  1. Beste TT’ers,
    Ben ervan uitgegaan mij aangemeld te hebben voor de clubkampioenschappen zaterdag a.s. maar kan het niet vinden. Graag vernemend en sorry voor het ongemak.
    Groetjes
    Axel Hagedorn

  2. Graag wil ik meedoen met de clubkampioenschappen a.s. zaterdag.
    Hoe laat mag je op zaterdag komen en wanneer beginnen de wedstrijden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.