Blijf in beweging.Bettine nodigt uit.

 

Afgelopen zondag is Bettine weer begonnen om conditietraining te geven in het Amsterdamse bos. Dit geweldige initiatief verdient natuurlijk het deelnemen van veel enthousiaste leden. Pak je kans. Verzamelen om 14.15 uur bij het restaurant aan de kop van de Bosbaan. Bij de grote  parkeerplaats dus. Komende zondag wordt natuurlijk wel even spannend of er veel sneeuw zal liggen en er een wedstrijdje “de grootste sneeuwpop” zal worden gehouden. Hoe dan ook: het wordt een koele ervaring.

Bettine heeft vijf jaar lang gewerkt aan een indrukwekkend boek over Pearl S. Buck. Deze Amerikaanse schrijfster ontving in 1938 de Nobelprijs voor literatuur. Met name haar boeken over China maakten veel indruk, naast de indrukkende wijze waarop ze voor haar verstandelijk gehandicapte dochter zorgde.

Ze was (overleed in 1973) en is nog steeds een inspirerende vrouw, zo blijkt wie Bettine over haar hoort spreken.

 

Wie haar boek wil kopen en het boek daarbij een extra dimensie wil geven, kan een door Bettine gesigneerd exemplaar bij haar bestellen.

En dat we maar weer gauw mogen slaan…..

 

Grote groet,  Leen

3 gedachten over “Blijf in beweging.Bettine nodigt uit.

  1. Gefeliciteerd met je nieuwe boek!. Het zal ongetwijfeld een forse inspanning en toewijding zijn geweest om dit te volbrengen.
    Ik zou graag een gesigneerd exemplaar willen bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *